Stare teme
Korisnikov avatar
By ofkovac
Karaburac napisao:Ja pocinjem ozbiljno da mislim da ljudi iz saveza uzimaju pare od Spanaca i Italijana da ne zovu decu sa dvojnim drzavljanstvom... Meni je najlogicnija stvar da takvog igraca kaparises sto je ranije moguce jer nikad ne znas ko ce za 10 godina biti super zvezda, a ko ce da zavrsi u Metalcu...
ne znam kako mi je ovo promaklo, uglavnom takodje izrazavam sumnju u namere ljude iz saveza koji su zaduzeni za igrace sa dvojnim drzavljanstvom ili igracima za koje postoji realna pretnja da ce nam ih drugi uzeti, ima toga u velikom broju i u zenskoj konkurenciji...a kad se setim izjave predsednika saveza da imamo strategiju bas za ovaj problem dobijem veliki napad nervoze...
By allstar
korman napisao:Hvala svima na dobrodoslici,
Znaci da je nas spisak eventualnih "stranaca" sledeci:
1. Bojan Nesic- Saragosa Spanija
2. Haris Cucovic- Olimpija Slovenija
3. Dalibor Vidakovic- Ligurie Italija
4. Nemanja Dincic - Asigeco Italija
5. Bogdan Milojevic - Asigeco Italija
6. Lazar Nikolic ('99) - Stella Azzura Italija
7. Dino Radoncic ('99) - Barcelona ( isao na okupljanje CG U16, ali se nije odlucio)
....
O njima na netu nema sta mnogo da se procita, pa bih zamolio nekog ko ih bar i delimicno poznaje da napise neku rec.
Od pomenutih sam gledao Nešića i Dinčića u par navrata, i Nikolića više puta. Nešić će verovatno u ovom trenutku biti najviše u stanju da pruži u reprezentativnom dresu, mada se meni lično nije dopalo kako je igrao kad sam ga gledao ("sam protiv svih" - taj fazon igrača); naravno, već dugo vremena je napolju, reklo bi se da pruža odlične partije u zadnje vreme, pa se nadajmo da je napredovao i igrački sazreo. Slično za ovu drugu dvojicu, solidni igrači ali u njihovim generacijama u Bgd bilo je bar 10-tak dece istog ili boljeg kvaliteta (odlazak napolje je više stvar snalaženja roditelja i, eventualno, menadžera - npr. na ovog Nikolića mislim da je Zalizani stavio šapu još sa 11-12 godina), ali u svakom slučaju treba ih probati, obzirom kako se radi kod nas verovatno da su oni napolju bolje napredovali.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Allstar dobrodosao na forum :beer: Hvala za informacije. Najmladje je uvek najteze pratiti, naravno ukoliko bas nisi u tom poslu, tako da je svaki info dragocen.
By korman
Jeste da nije vreme za catovanje, ali ja moram da se odmaknem malo od ovih strahota na TV ( poplave), dopunio bih spisak:

Znaci da je nas spisak eventualnih "stranaca" - dopunjen odakle su presli, sledeci:
SPISAK A:
1. Bojan Nesic- Saragosa Spanija - iz Kris Krosa, Pancevo
2. Haris Cucovic- Olimpija Slovenija - iz Pzar exit, Novi Pazar
3. Dalibor Vidakovic- Ligurie Italija - iz Dramini, Priboj
4. Nemanja Dincic - Asigeco Italija - iz Beovuk, Beograd
5. Bogdan Milojevic - Asigeco Italija - iz Sloga, Kraljevo
6. Lazar Nikolic ('99) - Stella Azzura Italija - iz Flash, Beograd
7. Dino Radoncic ('99) - Barcelona ( isao na okupljanje CG U16, ali se nije odlucio) - Storm, Zrenjanin
....
Ceka se dopuna ako neko zna!!!

Takodje mi se svideo predlog (Miki), za igrace '99 sa zavrsnog prvenstva U15.
SPISAK B:
1. Jovicic Mihajlo - FOKA Kragujevac
2. Vulikic Vuk - Zemun
3. Glisovic Luka - FOKA Kragujevac
4. Pecarski MArko ('00) - Zemun
...jos neko?

Danas procitah na twitteru ( Stefan Djordjevic), objavljeno da je Jovicic Mihajlo potpisao za Real Madrid, tako da se seli sa spiska B na spisak A.
Nek je sa srecom!!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lazar Nikolic (Stella Azzura)i Nikola Miskovic (Crvena Zvezda) , obojica 99', dobili poziv za future stars event na adidasovom eurokampu.
By korman
Na trenutak sam pomislio da sam od postao selektor!!! :D

Poštovani,

Obaveštavamo vas da će se kontrolni treninzi za igrače U16 reprezentacije Srbije (igrači
rođeni 1998 godine) održati u Beogradu, 18. juna 2014. godine. Okupljanje igrača je
predviđeno za 18. jun u 10,30 časova u SC ŠUMICE, ul. Ustanička br. 125a,
Beograd. Povratak je planiran po završetku poslepodnevnog treninga.

Pozvani igrači:

1. MUSIĆ NOVAK - MEGA VIZURA Beograd
2. JOVANČEVIĆ UROŠ - BORAC Mozzart Sport Čačak
3. VUKADINOVIĆ OGNJEN - PRO-BASKET Prokuplje
4. JOVIĆ SIMEON - VRŠAC doo
5. BESLAĆ DUŠAN - VRŠAC doo
6. STEPANOVIĆ ALEKSA - NIBAK Niš
7. ILIĆ VELJKO - ZLATAR
8. JUZBAŠIĆ DUŠAN - RU-KOŠ Ruma
9. HADŽIĆ IVAN - PARTIZAN NIS Beograd
10. LUGIĆ LAZAR - MLADOST S. Palanka
11. ĐORĐEVIĆ STEFAN - AKTAVIS ACADEMY Leskovac
12. NEŠIĆ BOJAN - ŠPANIJA
13. BOGOJEVIĆ ALEKSANDAR - ŠPANIJA
14. DINČIĆ NEMANJA - ITALIJA
15. VIDAKOVIĆ DALIBOR - ITALIJA
16. MILOJEVIĆ BOGDAN - ITALIJA

S poštovanjem,

Dejan Bodiroga, s.r.
Potpredsednik za mušku košarku
By korman
Sve je jaca sumnja da jesam!!!

Poštovani,

Obaveštavamo vas da će se kontrolni treninzi za igrače U16 reprezentacije Srbije (igrači
rođeni 1999 godine) održati u Beogradu, 19. juna 2014. godine. Okupljanje igrača je
predviđeno za 19. jun u 10,30 časova u SC ŠUMICE, ul. Ustanička br. 125a,
Beograd. Povratak je planiran po završetku poslepodnevnog treninga.

Pozvani igrači:

1. MARJANOVIĆ ANDRIJA - NIBAK Niš
2. TADIĆ TADIJA - PARTIZAN NIS Beograd
3. PETRUŠEV FILIP - PARTIZAN NIS Beograd
4. JOVIČIĆ MIHAILO - FOKA Kragujevac
5. GLIŠOVIĆ LUKA - FOKA Kragujevac
6. KRTINIĆ STEVAN - VOJVODINA Novi Sad
7. VIRIJEVIĆ JOVAN - PLAY Kraljevo
8. ADŽIĆ STEFAN - CRVENA ZVEZDA Telekom Beograd
9. PETROVIĆ DANILO - CRVENA ZVEZDA Telekom Beograd
10. VULIKIĆ VUK - ZEMUN
11. PECARSKI MARKO - ZEMUN
12. MATIĆ ALEKSA - VIZURA-SHARK Beograd
13. MIŠKOVIĆ NIKOLA - VIZURA-SHARK Beograd
14. NOVAKOVIĆ MILOŠ - ŠABAC
15. RADONČIĆ DINO - ŠPANIJA

S poštovanjem,

Dejan Bodiroga, s.r.
Potpredsednik za mušku košarku
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uzgred, mislim da Andrija Marjanovic ide u Spaniju, cuo sam tako neki info. Cudi me samo da na ovim spiskovima nema Lazara Nikolica, on je jedan od najtalentovanijih (ako je verovati pisanijima drugih, posto momka nisam gledao pa da se ogradim). U svakom slucaju dopada mi se sto je veliki broj igraca iz inostranstva pozvan, ne smemo se odricati nase dece.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]