Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Glasam za Grcku. Malo sam se dvoumio izmedju Rusa i Grka, obadva tima ce imati sanse, takodje obadva su mi u srcu tik iza Srbije. Ali Blat vise nije trener a Grke kao da niko nije naveo. Kladim se da Francuska nece osvojiti sampionat. Posto vas ima 11 forumasa, koji ste birali Francusku, ja doniram svakom po flasu piva, ako ste u pravu, a u suprotnom vi meni, jer moze? Biti verovatno da je vecina iz Beograda, ili je bar svima najlakse stici tamo predlazem to kao mesto druzenja i pijancenja, ali otom potom. Ne bi bilo na odmet ni neko okupljanje forumasa pre sampionata, pa ako neko ima predlog neka postuje.Stvarno je sramota, da za Grke nema mesta u upitniku, osim pod "neko drugi".
Korisnikov avatar
By kontrabas
Tako je to kad upadnes u letnju rupu. Tek sada sam cuo da je Grcka angazovala Trinkerija za trenera.

To je trener, koga sam prizeljkivao za Srbiju; po mene najperspektivniji trener u Evropi. Kakvu je igru postavio sa onim timom Kantu-a, to je za svaku pohvalu. Ima je jednu od najboljih odbrana i divan, raznovrsan napad, bez nekih individualno posebnih igraca. Sada imam jos jedan razlog da uz nas bodrim Grke. Steta, sto mi nismo uzeli tog trenera, koji uzgred govori nesto srpski, ali kao sto je neko napisao (Karabu bese li?) zato treba izdvojiti para i imati malo profesionalniji savez, a je se sve bojim da je i nas savez na istom estradno-protelerskom nivou u kome grca cela Srbija.
Korisnikov avatar
By Nookie
Posle dugog razmisljanja,evo mojih 11,stvarno ne znam koje drugo krilo da povedemo...

Teo,Micic,Markovic
BB,NN
Lucic,??
Bjelica,pozvati Aleksandorova ili Tadiju,a ako ne Birca dobrodosao u reprezentaciju :D
Krle,Katic,Stimac
Korisnikov avatar
By Lepus
Nookie napisao:Posle dugog razmisljanja,evo mojih 11,stvarno ne znam koje drugo krilo da povedemo...

Teo,Micic,Markovic
BB,NN
Lucic,??
Bjelica,pozvati Aleksandorova ili Tadiju,a ako ne Birca dobrodosao u reprezentaciju :D
Krle,Katic,Stimac
+1.
Korisnikov avatar
By Duka85
ULTRA KOŠARKA napisao:Jesu litvanci izbacili sastav ?

Njih ćemo dobiti u to sam ubjeđen.
Sad samo da pustimo Raška na onog malog što se odmotava iz picka i smanjili smo im manevar ihaaahaaaaj.

Samo što sad jebe Kleiza.

Ozbiljna reprezentacija Litvanija, sreća naša što se sastajemo sa njima u prvom kolu-Duda obično najbolje pripremi tim za prvu tekmu na prvenstvu.

Zna li neko kad smo poslednji put tukli Francuze, čini mi se da nam od Novog Sada na ovamo samo udaraju klempe.

Realno CG, LItvanija, Francuska i Španija ali predpostavljate kome sam dao glas. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]