Stare teme
Ovo je divno, kakva ljubav, kakve grafike, nevjerojatno kako međusobna cenzura zbližava ljude.
Dakle, imamo tipičan primjer akcije i reakcije, @serbianhoops je brisao postove Yopicu i ostalima 4 puta, pa je @yopic uzvratio. Ljudi, lijepo smo se dogovorili da nema brisanja bez prethodne najave, ajde da to i poštujemo onda. U skladu sa dogovorom, ja bih zamolio da obrišete ove uvredljive postove jedan drugome.

U suprotnom.... e pa ne postoji u suprotnom, svi smo odrasli ljudi, a ja, premda mi se nick crveni, pa sam zbog toga admin, nemam namjeru izigravati tetu u vrtiću. Samo ću vas sve još jednom zamoliti da reguliramo to brisanje na već dogovoreni način.

Hvala
Prvi put sam posle dugo vremena usao na ovu temu i vidim sta se dogadja...

Mislim da je bezveze ovaj ultimatum : "on ili ja". I Serbianhoops je brisao neke postove ( izmedju ostalih i moj ) pa nisam pravio frku. Sad je neko obrisao njegov i mislim da nema mesta drami. Sto se mene tice, Yopic da se ne kaznjava, a Serbian hoops da nastavi da pise kao i do sad. Pojeo vuk magarca fazon
Ima neko kokice, čips, kikiriki možda?
Jbt, ko djeca smo postali, ti se ne smiješ igrati s mojim igračkama, ja ću tebe reći mami, tvoj ćale je glup, moj ti je kevu, vrati mi autić... :violin: :lol:

Alo ljudi, znam da je vrućina, ali stvarno, koji vam je? :!: :?: :shock: Rekao sam vam svima, nisam teta u vrtiću da vam uzimam autiće i lopte i tjeram u ćošak, taman posla. Meni je iskreno sve to pomalo smiješno i ne želim se uopće zaje..... s tim stvarima. Na šta vam ja ličim, na Tita, Kastra, Vasila fuckin Tupurkovskog? Pa nisam ja, niti Kole niti Sale, niko od nas admina nije predsjedavajući CK SKJ da vas molimo da se ne ponašate kao djeca i da vam kupujemo bonbone. :)

Obojica ste vrijedni i važni članovi ovog foruma, što važi i za većinu ostalih članova. Skulirajte sva ova brisanja, popustiće vrućina i onda će svima biti žao, a kao što rekoh, to važi sve ostale.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]