Stare teme
Korisnikov avatar
By student_prava
Zex88 napisao:Potpuno si promasio poentu.
1.Uvek je bilo vredjanja igraca,pa vi ste Djordjevica vredjali,dakle toga ima.
2.Ovo je takav promasaj o stubovima,lose te Flamenh obucio :P
3.Meni je bezveze kad se vredja zena,deca i to nikad nisam i necu raditi.
A ko je vas kvalifikovao kao budale,e to ne znam. :D
Ma prepucavanja ce uvek da bude,ko daje malo povoda bice vise izvredjan,a za zene i decu mogu samo bolesnici,sta su sve Gurovicu vredjali,cak mu vredjali zeninog sina iz prvog braka,prepucavanje mogu da rzumem al ove bolestije ne.i Macvan ce da bude pocascen sigurno u pioniru
Korisnikov avatar
By MilosNS
Ja sam generalno protiv vredjanja, osim kad je nako prelozen... A to su uglavnom bili igraci Zvezde (Gurovic, pa cak i ono drvo sto igra sad u Banvitu nikad mu imena ne mogu da se setim, toliko me nervira)...
Nisam od onih koji navijaju da drugi klub izgubi u evropi kad igra, ali mora se priznati da su kroz istoriju igraci Zvezde cesce imali "ispade" i pokusavali da tim seljackim potezima "kupe" sever... Po meni, ogradjujem se od generalizovanja, to je samo mosje skromno misljenje...

Ne secam se da je neko od igraca stojao na "kopu" Juga i eksponirao se kao sto su to radili Cica, Jao Mile Ilic, pa cak i Milicic
Korisnikov avatar
By Nookie
Zalgiris ostao bez kinte. Traze pare od drzave ili raspad tima,nazalost...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
To sam i ja hteo isto da napisem.Inace mislim da Panatinaikos prolazi sigurno u top 8 jer imaju jak domaci teren,a i na strani ce sigurno nekog dobiti.
Dijamatidis moze dosta vise nego sto je pokazao u takmicenju po grupama,dok je Bejbi Sek koji je uz Krla najbolji centar Evrolige igrao ispod 20 minuta zbog licnih greski,ali kada njih dvojcica udju u formu to ce biti deranje.
Nazalost nemaju Obradovica,ali ima dobrih igraca Ukic,Dijamatidis,Lazmi,Carcaris,Gist,Skorcijatidis...
Takodje tu su i Bramos,Panko i Maciunas koji su se sasvim dobro pokazali,a i najnovije pojacanje MARCUS BANKS igra sjajno tako da ce Panatinaikos da odere protivnike.
BANKS,DIJAMATIDIS,MACIUNAS,LAZMI I SOFOKLIS SKORCIJATIDIS SU POSTAVA PRVAKA EVROPE
Korisnikov avatar
By Peja
Papalukas, pominjan kao moguce pojacanje Zvezde na kraju zavrsio u Cska, kakav nedostatak ambicija... :D :D :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Papalukas je samo na probi u CSKA,sto dokazuje da je Mesina limitiran,jer mu Papalukas nije potreban.Sta ce mu on pored Tea?
Ajmo Pao do evropske titule.Jel dosao Gist ili je ostao u Unikahi koja isto ima dobru ekipu?
By skeva
Mislim da je dosao. Sjeca li se ko i uopste je li bilo informacija kolika je bila plata Gista u Partizanu?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 102

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina. Сад ми баш друг[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]