Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mutinjo napisao:Cestitke na zasluzenoj tituli.

@Mile, sto se mene tice imas opomenu pred ban. Trolovanje u maloj meri zna da bude zanimljivo, ali vec duze vreme nemas meru. I da predupredim, nemoj da se vadis na slobodu misljenja i postovanje razlicitosti, jasno je da namerno pokusavas da izazoves reakciju.
Napisi sta sta ti se konkretno ne svidja i zasto mislis da je trolovanje, po meni nije i nista nisam napisao sto nije logicno.
Korisnikov avatar
By Peja
ne slazem se sa milom da je za prvog pleja, ali svakako da milov post ,bar ovaj, nije trolovanje..

realno, jovic ima sjajnu EL sezonu iza sebe, a sad je i mvp ove serije..
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Mile
Ovaj post konkretno nije za ban, nije cak ni za opomenu, ali u kontekstu stvari koje pises vec duze vreme moze i drugacije da se posmatra. Uvek ti, kao slucajno, imas drugacije misljenje od svih ostalih, bilo da je u pitanju pljuvanje po Megi, izvrgavanje ruglu selektora i da ne nabrajam vise, ako budem morao pronacicu sve postove, nece mi biti tesko.

Slucajnost? Ne bih rekao

Ovde cemo da stanemo ( bar kad je ova tema u pitanju ). Ako zelis mozemo da nastavimo u "kritike i sugestije", ali moj ti je savet da se ne pravis lud i nastavis normalno da pises. Dobrodosao si ovde, kao i svi drugi, stari si clan, znas kako funkcionisu stvari. Malo trolovanja nikoga nije ubilo, slazem se, i sam sam ponekad ucestvovao u takvim stvarima ali sve ima svoju meru.
Korisnikov avatar
By skeske
Teodosicu ni u CSKA ne smeta da nekad ne bude startni plej, kao da je bitno, moze Jovic biti startni. :)

Krenuti sa petorkom Jovic, Milosavljevic, Dangubic, Kalinic, Jokic... prvih pet minuta primili bi 1 ili 2 poena :D
Korisnikov avatar
By djokonda
Reći da Jović igra prvog pleja pored Tea može da kaže samo neko ko:
1. veze nema o košarci
2. troluje
Ja sam sklon da u njegovom slučaju tvrdim ovog drugo
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Teodosicu ni u CSKA ne smeta da nekad ne bude startni plej, kao da je bitno, moze Jovic biti startni. :)

Krenuti sa petorkom Jovic, Milosavljevic, Dangubic, Kalinic, Jokic... prvih pet minuta primili bi 1 ili 2 poena :D
Jović, Lazić/Simeunović, Dangubić, Kalinić i Kuzmić...ipak su Lazić i Simeunović bolji u odbrani od Milosavljevića, a Kuzmić od Jokića.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kad u petorci imas Bogdanovica i Bjelicu i bilo kojeg centra jer svi nasi centri bolje igraju napad nego odbranu pametnije je poceti utakmicu sa Jovicem nego Teom jer Jovic odlicno organizuje igru i napad zbog njega ne bi nista trpeo a sa druge strane odbrana bi kud i kamo bila na visem nivou, e sad ako to nekome nije smisleno ja mu ne mogu pomoci.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Kad u petorci imas Bogdanovica i Bjelicu i bilo kojeg centra jer svi nasi centri bolje igraju napad nego odbranu pametnije je poceti utakmicu sa Jovicem nego Teom jer Jovic odlicno organizuje igru i napad zbog njega ne bi nista trpeo a sa druge strane odbrana bi kud i kamo bila na visem nivou, e sad ako to nekome nije smisleno ja mu ne mogu pomoci.
Aha...ti govoriš o Joviću kao startnom pleju kao neka taktička varijanta. Pazi, isto to je godinama ranije Đorđević mogao sa Stefanom da radi s obzirom da su vrlo slični igrači pa nije. Nekako mi nije normalno da ti najbolji igrač počinje utakmicu sa klupe...nije prirodno. Uostalom, mislim da je mnogo bitnije dobrim šutem otvoriti utakmicu nego dobrom odbranom...dobar šut ti daje veću sigurnost. S druge strane, ako ti Dangubić počne utakmicu nemaš ni toliki problem sa sakrivanjem Tea kod pnr-a jer on neće igrati na tom igraču nego Bogdan i Danguba...a Teo na strani pomoći i nije toliko loš igrač...pametan je i ima brze reakcije.
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]