Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Kure napisao:
Gaja napisao:http://www.kkradnicki.rs/klub/press/gru ... -ligu.html
"Kada smo izgubili kuću u Vršcu, Kragujevac nas je primio raširenih ruku, grad se saživeo sa klubom i obratno."... А ја кад сам вас подјебавао онда сте се љутили... :lol:

Него, јел' зна неко у ком рангу такмичења је прави-изворни РКГ?
Jel oni postoje jos uvek? Znam da su se pre par godina nesto cimali sa KK Student, pa bili Radnicki-student... eh, to je bio prvi klub u kojem sam trenirao, tamo s kraja proslog veka :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Imam neki ružan osećaj da će grobari bas da nas nagrde sutra...
Nadam se sa grešim...
Korisnikov avatar
By Shadow
Nisam do sada pisao na ovoj temi, ali sam dosao da napisem par reci o Stefanu Jovicu, inace decku sa kojim sa igrao od detnjistva pa sve do negde 2. godine srednje skole.. Decko je kroz mladje kategorije bio apsolutno nezadrziv.. Pametan, nije ga vukao FMP i ostali mega timovi vec je isao korak po korak i dosao do sireg spiska Reprezentacije. Ovo je post u njegovu cast. Decko ima PERFEKTNU tehniku vodjenja, odlican odraz i extra sut. za pleja je jako visok, cini mi se 197cm. Jako dobro rezonuje igru i to je igrac sa kojim je lepota da se igra, verujte mi pricam iz licnog iskustva. Apsolutno ti sam kreira poen (kao Magic) i kada dobijes loptu, iznenadis se kako je uopste stigla tako dobro.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jović ima ekstra šut?Kad,gde,kako?
Korisnikov avatar
By Gaja
Shadow napisao:Nisam do sada pisao na ovoj temi, ali sam dosao da napisem par reci o Stefanu Jovicu, inace decku sa kojim sa igrao od detnjistva pa sve do negde 2. godine srednje skole.. Decko je kroz mladje kategorije bio apsolutno nezadrziv.. Pametan, nije ga vukao FMP i ostali mega timovi vec je isao korak po korak i dosao do sireg spiska Reprezentacije. Ovo je post u njegovu cast. Decko ima PERFEKTNU tehniku vodjenja, odlican odraz i extra sut. za pleja je jako visok, cini mi se 197cm. Jako dobro rezonuje igru i to je igrac sa kojim je lepota da se igra, verujte mi pricam iz licnog iskustva. Apsolutno ti sam kreira poen (kao Magic) i kada dobijes loptu, iznenadis se kako je uopste stigla tako dobro.
Za extra sut moram na zalost da se ne slozim. Sut mu je krajnje klimav i sutira pa maltene sa zemlje. Takodje i kreiranje poena, dovoljno ti govori da ga Muta vise gura na dvojku kao specijalca u odbrani i da prevede loptu. Moram da priznam da je imao ove sezone par dobrih tekmi sa solidnim brojem asistencijama i poene uglavnom postize prodorom.
Posto je tad izgleda bio odlican suter da li je onda oduvek sutirao sa zemlje? Pricao sam sa njim kako ne ume da iskoristi tu svoju snagu za prodore iz driblinga i pika, kaze da ni njemu nije jasno, kao da ima osecaj da ima prostor samo metar oko njega.
Iskreno i ja ga mnogo gotivim i voleo bi da ostane i sledecu sezonu i da konacno eksplodira u svim pravcima.
Korisnikov avatar
By Kure
Баш вала, јесте видели колико је мокар кад је скинуо сако? :royalty-king:
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Kure napisao:Баш вала, јесте видели колико је мокар кад је скинуо сако? :royalty-king:

Jbg mokar al pare u dzepu ostale :lol:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
BogdanB napisao:Ja pomislio Stiven Marković se vratio,a ono Malina :D
Muta Italijano,prokuvao na kraju :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Haha, isto! Usao sam kad je vec pocelo zagrevanje, i prvo sto sam pomislio: Stiven :o ??? :D
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 295
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, Da li si uspeo negde da iskopaš box[…]

KK Partizan 2026/27.

Promaklo mi da iskomentarišem da nas je i P[…]