Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
To bossja, bre... :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:RTS je kupio prava za prenos četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva za igrače do 19 godina. Duel Srbije i Hrvatske možete pogledati na RTS2 od 18 sati.

Sjajno, sad jos samo da nadjem dobar link za RTS :D.
Zna li neko da li to moze da se nadje i na RTS satelitu? To je jedino sto imam od RTS-a ovde na tv-u...
Korisnikov avatar
By Karaburac
hvala, hvala, znam ja za to, nego sam se nadao da cu gledati na tv-u, a ne na lap topu. Mnogo veca povrsina pa se sve bolje vidi. Boze moj, ako ne bude islo, morace lap top da posluzi....
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:hvala, hvala, znam ja za to, nego sam se nadao da cu gledati na tv-u, a ne na lap topu. Mnogo veca povrsina pa se sve bolje vidi. Boze moj, ako ne bude islo, morace lap top da posluzi....
cekaj jel si ti sad u Moskvi ili sta ? kako nemas RTS :think: nesto mi je promaklo
Korisnikov avatar
By Karaburac
U Sarajevu sam. Inace bio sam prekjuce u hali Mirza Delibasic i ima na ulazu plakat u kojem se reklamira KK Spars i ima par slika kosarkasa i izmedju ostalog stoji i Saliceva slika :). Nisam samo skontao zasto se tamo na slikama nalazi i Hezonja, ali jbg...
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 61

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]