Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
I pored svega toga navedenog, malo ali bas malo je falilo da ode na našu vodenicu, ali jednostavno, to je kosarka, lopta je okrugla. Idemo dalje, da drknemo albu pa pun gas po italiji.

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Rezultati ostalih utakmica su nam se lepo poklopili ovo kolo, Baskonija sa kojom imamo pozitivan skor dobila Valensiju sa kojom imamo negativan skor, pa sada mi i Baskonija imamo po 14 pobeda. Fener dobio Virtus, te ih malo odaljili iz matematike za top 8, Barsa dobila Žalgiris, Makabi izgubio od Monaka, Bajern dobio Zvezdu. Sad smo 6. sa utakmicom više i pobedom više od Efesa, kao i Baskonija. Ispod nas ima ozbiljan pičvajz, gde Makabi, Žalgiris i Valensija imaju po 13 pobeda, od njih samo sa Žalgirisom imamo pozitivan skor.

Naredna nedelja je ključna za naše osiguravanje TOP 8 mesta, gde imamo turneju po Italiji... Italijani su u drugom delu sezone počeli da igraju te je Virtus na 2 pobede od nas, a Milano pobedom nad Olimpijakosom na 4 pobede od nas, vezali ljudi 4 pobede u Februaru. Na toj turneji ako se ostvare obe pobede, mi smo jednom nogom u sledećoj fazi, ali svakako čeka nas i festival utakmica kod kuće gde imamo Real, Barsu, Olimpijakos i Panatanaikos, kao i dva gostovanja Efesu i Monaku.
By Šipurske livade
Za nastavak sansi mora pobeda u Italiji i to jos bolje protiv Virtusa nego protiv Armanija, dve pobede skoro pa vode u TOP 8, dva poraza guraju ekipu u blato sto se kaze i unose negativnu energiju pred sam kraj prvenstva.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ove nedelje možda i najbitnije duplo kolo, ako pobedimo obe utakmice, skoro da smo obezbedili plasman u PO. Prošlo duplo kolo kada nam je bilo biti ili ne biti smo imali Žalgiris i Alsvel kada smo dobili obe utakmice, što je u tom trenutku, u odnosu na našu formu bilo uspeh i iznenađenje.

Što bi neki rekli i onakva pobeda u Splitu, košom u zadnjem napadu, može da podigne ekipu i da joj podigne samopouzdanje dodatno.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 55

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]