Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
А тај Левинсон. Колико знам он је 3. Друго, Синовец није потписао(надам се и да неће). Треће, ништа, ништа, ништа, ништа, за сву 4-ицу коју си набројао. Хачер и Ратковица су 1.

Ево мало лепих вести, коначно да се нешто поради и по овом питању:
U prodaji su sezonske ulaznice za navijače iz dijaspore
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1901/u-pro ... -dijaspore

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=qzcZxvfkIXA[/bbvideo]

Пучисти су организатори овога, и заиста им свака част. Много добре идеје имају.

Slika

Опет ће бити добра хемија. :)

Сутра играмо против Бешикташа.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pavac napisao:Informacije su sa zvaničnog sajta. Ono što mi se mnogo sviđa je što redovno sve ažuriraju i kad neki igrač ode obrišu ga sa spiska ili dodaju nekog. Na sajtu piše da nemamo pleja. Levinson je neki Izraelac koji je na probi. Kažu da je Sinovec već potpisao... spominju se još: Saša Pavlović, Gist, Teriko White, Micov...

Prvi bold - zaista si toliki bukvalista da beka iskljucivo smatras kao dvojku?

Drugi bold - Nadji mi link sa zvanicnog sajta gde pise da je Sinovec potpisao.

Podvuceno - za spominjanje ovakvih stvari je prica se da, ono za sta ja mogu ruku u vatru da stavim je da su svi gore pobrojani glupost do gluposti.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da li se pregovara i dalje sa Novicom Velickovicem ili je on slobodan da nadje novi klub ?
Verovatno ce Partizan do kraja prelaznog roka juriti dobrog beka. Treba pustiti nekog klinca da igra ili ostaviti Pota za rotaciju.
Korisnikov avatar
By Poska
Управо играмо меч са Бешикташом. Има и гледалаца, Робинсон не игра и даље и Врабац који је са репрезентацијом још. Изгледа да он(Робинсон) неће одиграти уопште ове припремне мечеве, већ ће само тренирати, и сам је на твитеру нешто писао како се спрема и као још месец дана до почетка(вероватно мисли на први званични меч).

Данас је био састанак око ЕК. На њему су били и представници из Аба лиге. Оно што је добро, је што неће бити никаквих суспензија за екипе које су напустиле Ек у последњем тренутку. Оно што није добро, је што се више нико није повукао, договорено је да ће Ек да се игра као што је и било планирано, што значи да се Шпанци, као ни Руси, којима је претио савез неће повући из Ек(бар по овом последњем састанку), као што то неће учинити ни остали клубови из Аба лиге(а и њима се претило суспензијом). Сачекаћу да ово буде дефинитивна одлука(а све вуче ка томе да ће бити), па ћу се онда изјаснити око овога и те ''суспензије'' ККП-а.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Rekao Tosa da je LS pravo takmicenje za KKP, da to nije greska. Tosa je pametan, budi kao Tosa.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
Pobeda u test meču protiv Bešiktaša
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1902/pobed ... -besiktasa

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=BKdD1UPKvBM[/bbvideo]

Видим да разни медији, и портали, нарочито спортски, преносе вести око Ек, као и Партизана. Занимљиво, нико не потеже питање суспензије шпанских, руских, па на крају крајева и екипа из Аба лиге, већ још пишу ко ће све играти из Аба лиге, као и да је могуће да још једна екипа са овог простора сада добије позив. Изгледа да више суспензије нису важне.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Matic javlja da ce FMP igrati EK, a KKP je odustao od tog takmicenja.
Bez kondoma.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
ГДЕ СУ САДА ЂИЛАС БОРАЦ ЗА СРПСКУ КОШАРКУ, СУСПЕНЗИЈЕ И ОСТАЛО? НИЈЕ ЧУДО ШТО СЕ БАШ САДА ПОВЛАЧИ, ОДРАДИО ЈЕ ПОСАО! БРАВО БРЕ! ТАКО ЈЕ. БУДАЛА САМ ЈА КОЈИ САМ ПИСАО, ДА СУ ПРВО ДОШЛИ ПО ТРЕНЕРА, А ДРУГИ ПИШУ НИЈЕ МОГЛО ВИШЕ, ОК ПРОЂЕ ТО. ДОШЛИ ПО ПОТПРЕДСЕДНИКА, ДРУГИ КАЖУ ШТА ТИ ЗНАШ ШТА ЈЕ БИЛО ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА, А ЗНАМ ДА САОПШТЕЊЕ НИЈЕ ПИСАО ПОТПРЕДСЕДНИК, НИЈЕ ХТЕО ДА ГА ПОТПИШЕ, ПА ЈЕ ИЗАШАО ФРАНКО НА КОНФЕРЕНЦИЈУ, ПА ПОСЛЕ ТОГА ИДЕ ОСТАВКА??? ПИСАЛИ СУ НЕКИ БАЈКЕ КАКО НИЈЕ ПОВЕЗАНО!!! НА КРАЈУ СУ ДОШЛИ ПО ЕК, А ПРЕТЊА СУСПЕНЗИЈОМ НИЈЕ БИЛА, НИСАМ ХТЕО ДА ПИШЕМ, ИМАМ ЈЕДАН КОНТАКТ У САДАШЊОЈ СТРУКТУРИ, РЕЧЕНО МИ ЈЕ ДА НИЈЕ МОГЛО ДРУГАЧИЈЕ ОКО ЕК, НИКАКВЕ СУСПЕНЗИЈЕ ЗА ИГРАЧЕ НИСУ БИЛЕ БИТНЕ, ВЕЋ ТО ШТО СУ СПРЕМИЛИ УКИДАЊЕ И ОНЕ СИРОТИЊЕ И БЛОКАДУ РАЧУНА!

ПРЕЖИВЕЋЕМО И ФРАНКА, ЗАТО СВИ ТРЕБА ДА ДОЂУ НА ПРВИ МЕЧ, КОЈИ БУДЕ У ПИОНИРУ, ПРОБАЛИ СУ КАО У ФК-У, ДА ОДСТРАНЕ ПУБЛИКУ ИЗ ПРИЧЕ, ДА НИКО НЕ ДОЛАЗИ НА МЕЧЕВЕ, АЛИ НЕЋЕ ТО ДА ПРОЂЕ ОВДЕ!
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 178
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko je[…]