Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nek se momci bore,pa sta bude..Evidentno smo pali u formi,nekako delujemo i ispraznjeni,ali nemam sta da zamerim..Idemo jako..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Jedini nacin:
Nekako prizeljkujem da Miler i Svaba eksplodiraju, a da Jovic unisti defanzivno bar jednog iz 'tandema', mozda i Simon poludi.

Eto neki moj scenario.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Peja napisao:
Heisenberg napisao:Bez Gudure u Moskvi.
hoce biti spreman za F4?

Bojim se da nece, jedino da namerno kiksnemo i produzimo seriju na 5 meceva. :)
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:
Peja napisao:
Heisenberg napisao:Bez Gudure u Moskvi.
hoce biti spreman za F4?

Bojim se da nece, jedino da namerno kiksnemo i produzimo seriju na 5 meceva. :)
Dodaj tu i komercijalni efekat, pare od ulaznica na dva meca u Areni, da , definitivno ide u 5 meceva
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/delije_net/status/719616556913860608 Bice podrske u Moskvi..

Dobar tekst..

http://www.vice.com/rs/read/ciganska-je ... e=vicefbsr
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Moja jedina zelja je da pokazemo karakter i da se posibamo muski bez skidanja gaca, ako je mogla Mega da se isprsi Buducnosti bez trojice bitnih igraca, onda mozemo i mi da pokazemo da nismo slucajno u top8!
Korisnikov avatar
By Antoine
Niste slučajnu o Top8, ali ni CSKA nije slučajno najbolji tim Evrope trenutno. Svaka pobeda u ovoj seriji bi bila ogroman uspeh.

Vidim da mnogi apostrofiraju zaustavljanje Tea i De Colo-a kao ključne stvari. Prvo, mislim da Zvezda nema igrača koji može da parira Nandu u ovom trenutku, ma kako god dobre defanzivce da ima, drugo, Teo ma koliko slab atleta bio nije neko koga možete lako zaključati jer će sigurno pronaći dosta alternativnih rešenja. Po meni, njih dvojicu traba čuvati što je moguće bolje, ali oni su u svakom slučaju sposobni da ubace po 20 poena ovako ili onako, pogotovo De Colo. Veći problem su ostali igrači koje treba zaustaviti, pre svega neutralisati skok Hinesa i Kurbanova i ofanzivna izvlačenja Voronceviča, za kojeg teško da će Zvezda imati rešenje, ali igrač koji je najopasniji iz drugog plana je Cory Higgins, koji da igra u bilo kom drugom timu imao bi 20 poena po meču bez problema. Nekako mislim da bi on mogao da napravi veliki problem.

Mnogo zavisi od Jovića, koji će imati dosta prostora u napadu jer će ga sigurno čuvati ispod bloka, od Zirbesa, koji fizički može da isparira svakom sa druge strane i od TK-a, koji bi mogao da ima odličnu seriju. Generalno, zaista nemate šta da izgubite, sezona je i ovako iznad očekivanja.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ciganijo, srecno veceras!

Pametno i hrabro, pa kako bude.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]