- Čet Apr 07, 2016 11:44 pm
Po meni je kljucna stvar napraviti pritisak na Milosu, uzeti recept koji koriste Spanci(Ljulj i Rubio) i druge reprezentacije kada igraju protiv nas, da bace pit bulove koji ce samo da trce za Teom i da mu ne daju da dise, da probamo tu da im sasecemo igru u korenu i sto bi rekao onaj komentator "lady's and gentlman we have a ball game", Milos ume da popizdi kada mu neko non stop zuji oko glave i da bude skroz van igre, imamo dvojicu igraca za taj posao koji treba non stop da se smenjuju Jovic i Lazic, e sad posto Cska ima plan B sa De Kolom za njega bih specijalno pripremio Dangubu i samo njega, neka grize Francuza celu seriju pa cemo da vidimo sta ce da bude.
U napadu da guramo Svabi loptu koji ce po meni da odigra seriju zivota jer je ispucao kredit slabijih partija u poslednjih mesec dana i vreme je da se podigne a i definitivno moze da se nosi sa njihovim centrima, mada i Stimara moze sa pik igrom da ih iznenadi, takodje Miler je sposoban da im ozbiljno naudi posebno igrom 1 na 1 jer je brzi od svih njihovih cetvorki, jos ako krene sut..., sto se tica nizih igraca Guduric mora da izvuce svu artiljeriju koju ima, Dangubic ce biti premoren odbranom i ne ocekujem ga mnogo u napadu, tako da nam preostaje da se nadamo Simooonovicu, ako i on krene da reseta..., game over.
U napadu da guramo Svabi loptu koji ce po meni da odigra seriju zivota jer je ispucao kredit slabijih partija u poslednjih mesec dana i vreme je da se podigne a i definitivno moze da se nosi sa njihovim centrima, mada i Stimara moze sa pik igrom da ih iznenadi, takodje Miler je sposoban da im ozbiljno naudi posebno igrom 1 na 1 jer je brzi od svih njihovih cetvorki, jos ako krene sut..., sto se tica nizih igraca Guduric mora da izvuce svu artiljeriju koju ima, Dangubic ce biti premoren odbranom i ne ocekujem ga mnogo u napadu, tako da nam preostaje da se nadamo Simooonovicu, ako i on krene da reseta..., game over.
Say my name...