Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Po meni je kljucna stvar napraviti pritisak na Milosu, uzeti recept koji koriste Spanci(Ljulj i Rubio) i druge reprezentacije kada igraju protiv nas, da bace pit bulove koji ce samo da trce za Teom i da mu ne daju da dise, da probamo tu da im sasecemo igru u korenu i sto bi rekao onaj komentator "lady's and gentlman we have a ball game", Milos ume da popizdi kada mu neko non stop zuji oko glave i da bude skroz van igre, imamo dvojicu igraca za taj posao koji treba non stop da se smenjuju Jovic i Lazic, e sad posto Cska ima plan B sa De Kolom za njega bih specijalno pripremio Dangubu i samo njega, neka grize Francuza celu seriju pa cemo da vidimo sta ce da bude.
U napadu da guramo Svabi loptu koji ce po meni da odigra seriju zivota jer je ispucao kredit slabijih partija u poslednjih mesec dana i vreme je da se podigne a i definitivno moze da se nosi sa njihovim centrima, mada i Stimara moze sa pik igrom da ih iznenadi, takodje Miler je sposoban da im ozbiljno naudi posebno igrom 1 na 1 jer je brzi od svih njihovih cetvorki, jos ako krene sut..., sto se tica nizih igraca Guduric mora da izvuce svu artiljeriju koju ima, Dangubic ce biti premoren odbranom i ne ocekujem ga mnogo u napadu, tako da nam preostaje da se nadamo Simooonovicu, ako i on krene da reseta..., game over. :D
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Po meni je kljucna stvar napraviti pritisak na Milosu, uzeti recept koji koriste Spanci(Ljulj i Rubio) i druge reprezentacije kada igraju protiv nas, da bace pit bulove koji ce samo da trce za Teom i da mu ne daju da dise, da probamo tu da im sasecemo igru u korenu i sto bi rekao onaj komentator "lady's and gentlman we have a ball game", Milos ume da popizdi kada mu neko non stop zuji oko glave i da bude skroz van igre, imamo dvojicu igraca za taj posao koji treba non stop da se smenjuju Jovic i Lazic, e sad posto Cska ima plan B sa De Kolom za njega bih specijalno pripremio Dangubu i samo njega, neka grize Francuza celu seriju pa cemo da vidimo sta ce da bude.
U napadu da guramo Svabi loptu koji ce po meni da odigra seriju zivota jer je ispucao kredit slabijih partija u poslednjih mesec dana i vreme je da se podigne a i definitivno moze da se nosi sa njihovim centrima, mada i Stimara moze sa pik igrom da ih iznenadi, takodje Miler je sposoban da im ozbiljno naudi posebno igrom 1 na 1 jer je brzi od svih njihovih cetvorki, jos ako krene sut..., sto se tica nizih igraca Guduric mora da izvuce svu artiljeriju koju ima, Dangubic ce biti premoren odbranom i ne ocekujem ga mnogo u napadu, tako da nam preostaje da se nadamo Simooonovicu, ako i on krene da reseta..., game over. :D
kad se ovako postavi, ne vidim kako bi Cska mogao da nas izbaci :D

Njih nose Teo i De Colo, s tim sto mislim da Teo ima vise uticaja na igru ostalih, tj on razigrava tim a De Colo daje svoje poene svakako, tako da bih se slozio da Tea tucemo i nerviramo, plus ce mozda biti malo emotivniji, a sa Nandom probati Dangubicem pa kako god bude, ako ga spusti ispod 20 super, ako ne onda samo da ne predje bas 30 :D

Misljenja sam da nas oni ne mogu sami dobiti i donekle ih se ne plasim, jer realno je da Nando da 20+, Teo 15+ i 8+ asistencija, ako ih spustimo ekstra ako ne opet ekstra

Ono cega se ja bojim je skok, tj nezagradjivanje istog, obzirom da Miler to lose radi a Svaba ce biti izmoren jer ce 80posto napada ici na njega, CSka tu ima igrace koji nas mogu ubiti iz 'drugog napada'.

Takodje u prvoj petorci smo jaci na centru sa MIlerom i Svabom , ali osim njih mi prakticno nemamo igraca koji moze doprineti, tako da se bojim minuta kad ovi ne budu u igri, kao i licnih gresaka .

Potajno se nadam da je Mitrovic spreman i da ga 'cuvamo' kao iznenadjenje za CSKA, on bi vrv mogao solidno da igra sa Voroncevicem.

KAKO GOD, mislim da oni imaju prejaku spoljnu liniju, pored ove dvojice, tu je Higins, Fridzon koji mogu sasuti trojke, ali mislim da smo mi defanzivno najjaci bas na bekovima.

NA unutrasnjim pozicijama imamo bolje individualce, Milera i Cirbesa, koji su nasi nosioci, oni tu imaju pretezno igrace zadatka, koji doduse te zadatke rade najbolje u Evropi, Hajns fajter, Voroncevic pokretna cetvorka sa sutem..

Ako i gajimo neke nade, prvi mec je najvazniji, licno bih bio prezadovoljan i da ih makar jednom dobijemo i produzimo seriju na 4 meca.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Na prvi pogled bismo bili oslabljeni odlaskom Milera i Cirbesa, ali ja smatram da dugorocno nije lose da oni odu na kraju sezone. Evroliga donosi dva miliona evra, a bice manje ekipa, a svi ce hteti da igraju u Zvezdi posle dobrih igara naseg kluba ove godine. Zato smatram da Cirbesa i Milera treba pustiti da odu. I jedan i drugi su pali u formi, a nisu nezamenljivi igraci. Na centru sam siguran da mozemo da dovedemo Samjuelsa ili Lavala iz Barselone ako momci zele vecu minutazu, Akindelea koji je igrao u Buducnosti, Tajrusa za drugog centra iz Efesa, ali i da iskopamo nekog igraca sa koledza ili NBA lige. A sto se tice zamene za Milera smatram da ce nam biti dovoljni Luka Mitrovic i Simanic, a na centru naprimer jedna dobra petica i jedna polu petica polu cetvorka kao Tajrus.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa ne verujem da cemo protiv Cska da stojimo.. A verujem da ce Jovic i da se otrezni..:-) Daj Radonja Borisu..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam pojma.. :-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Steta zbog Gudure, mogli smo se posibati pa sta bude, sa Lazicem na dvojci i Simonom na trojci smo najmanje 10% bezopasniji tim u napadu, ali i sa toliko limitiranim igracima smo uspeli stici do ove faze takmicenja sto nas rezultat cini jos vecim u odnosu na druge timove.
  • 1
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]