Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Cijenim da je ova pauza imala traga na igru.
Mnogo povranih pasova presječenih, Cirbes sjajno zatvoren.
Darušafaka rutinski dobila, moglo bi se reći.
Nema veze, očetkati Cedevitu u Zagrebu, pa ćemo vidjeti kako ćemo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
I ja sam siguran u pobedu Efesa. Vece su sanse da dobije Pao nego Fener.
A sto se tice Cirbesa covek ja pao u formi, i on i Jovic, a oni su bili kljucni za igru Zvezde. Cak su i provaljeni, svaki pas Jovica ide nisko, a ovaj ne moze da uhvati loptu.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Nekako je mirisalo u Areni na poluvremenu da neće biti energije za povratak. Dosta stegnuti naši, ovi opet maksimalno opušteni. Potpuno su nam pomrsili konce izbacivši centre iz igre odlično pomažući u reketu, a posle i pritiskom na plejmejkere. Micić se naročito loše snašao u tim trenucima.
Nadam se da je ovo sa Cirbesovom formom privremena tendencija i da će ga Radonjić dići za finiš sezone, mada on jako mnogo zavisi od kreacije spolja, a sinoć smo tu bili katastrofalni. Plejmejkeri, kao i Gudurić i Kinzi, u nekoliko situacija posle pika nisu izbacivali pravovremen pas zbog neodlučnosti u tom djeliću sekunde i onda su ulazili ili u nebuloze ili prodavali lopte. Nekako je djelovalo sve vrijeme da je ekipa dekoncentrisana, što se najbolje vidjelo po promašenim penalima i dozvoljenim faul-koševima.
No, zaboraviti što prije, navijati za Fener i zgaziti Cedevitu još jednom i ispisati istoriju. Da nam je neko ponudio tu situaciju na početku sezone, objeručke bismo je prihvatili...

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Moralo je jednom doci i da odigramo utakmicu gdje nas nista na ide. Sreca pa ovakva vece nije bila protiv Bajerna onomad npr., kad smo morali dobiti. Sada imamo popravni. Nema veze, idemo dalje!
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Zeljko pusta..:-)

Korisnikov avatar
By Zex88
I idemo jako i do samog kraja!!!

• 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]