Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dzejsi smanji dozivljaj. Lepo sam ti rekao ako uzimas statistiku kao pokazatelj onda je Sajmon bolji i kraj price. Ako gledas na ukupne karijere, ok Gecevski je imao finu karijeru, ali ove sezone covek nece imati sta da trazi. Izvucice 4-5 utakmica na iskustvo i to je to.
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Dzejsi smanji dozivljaj. Lepo sam ti rekao ako uzimas statistiku kao pokazatelj onda je Sajmon bolji i kraj price. Ako gledas na ukupne karijere, ok Gecevski je imao finu karijeru, ali ove sezone covek nece imati sta da trazi. Izvucice 4-5 utakmica na iskustvo i to je to.
Imas neku kuglu ili gledas na kafu(ozbiljan sam).Nece imati ispod 10p i 5 skoka u proseku,evo ako hoces da se kladimo ili da smanjimo ili povecamo broj koseva ili skokova?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gecevski Bog otac, ploditelj vrste rasni ce u stotoj godini zivota da igra tako da ce tada vec ne tako mladi kobra iz Kumanova i dalje da dozivljava erekcije.
Nemoj me zajebavati, moze da ima i vise od toga, ali protiv ove boranije od centara. Cim naleti na ozbiljnijeg protivnika u nekom ozbiljnijem mecu pregazice ga kao plitak potok. Trpao je i Rakocevic pa mu je na kraju sezone trebala reanimacija.
Korisnikov avatar
By dachakg
Karaburac napisao:Gecevski Bog otac, ploditelj vrste rasni ce u stotoj godini zivota da igra tako da ce tada vec ne tako mladi kobra iz Kumanova i dalje da dozivljava erekcije.
Nemoj me zajebavati, moze da ima i vise od toga, ali protiv ove boranije od centara. Cim naleti na ozbiljnijeg protivnika u nekom ozbiljnijem mecu pregazice ga kao plitak potok. Trpao je i Rakocevic pa mu je na kraju sezone trebala reanimacija.
:clap: :clap: :clap:
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Gecevski Bog otac, ploditelj vrste rasni ce u stotoj godini zivota da igra tako da ce tada vec ne tako mladi kobra iz Kumanova i dalje da dozivljava erekcije.
Sta tebe briga kako ce on da daje poene protiv jacih centara i da li je bitno dal ce poen da bude sa linije 6,75 ili pak sa slobodnih bacanja koja mora da iznudis?Ne poznajes Gecevskog bolje od mene,tako da ne moze o njegovim manama i kvalitetima da mi pricas.Mislim da smo sa ovim zavrsili pricu.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kaze Edin u jednom prenosu za Gecevskog: "Po tome koliko dugo igra i kako izgleda, mogao bih da se zakunem da je 58. godiste :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By dachakg
Jaycee Carroll napisao: Ne poznajes Gecevskog bolje od mene,tako da ne moze o njegovim manama i kvalitetima da mi pricas.
Svasta i sa tobom Karaburac,mozda mu je stvarno neki rod! 8-)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Naravno Dzejsi, cim te neko pecne odmah se uzjogunis kao jarac pred klanje.
Ja se sa tobom uopste ni ne raspravljam, samo ti pokazujem kako nisi dosledan u onome sto pricas. Inace protiv jacih centara nece dati poen nikako, moze da se povredi i to je to.

A kako ga tako dobro poznajes, imas ga na fb-u ili?
Jaycee Carroll napisao:Dok si ti spremao ispite,ja sam gledao utakmice.Mozda o istoriji,geografiju nista ne znam,ali za Evropsku kosarku bas sve znam.

Rece covek koji je prizeljkivao Dacu Mijatovica u Partizanu :violin:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 37

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]