Dobra utakmica, moram reći da sam zadovoljan, s obzirom da je pobeda upisana, da su celu tekmu igrali momci koji su praktično druga petorka i momci koji u nekim utakmicama i nisu bili u sastavu. Svakako lepo je bilo gledati petorku Madar, Glas, Trifa, Smajli, Koprivica veći deo utakmice na terenu. Bitna pobeda iz razloga što se ne ide dublje u loš skor, kao i zbog samopouzdanja i energije koju smo pokazali u zadnjem minutu, kada smo ih prestigli. Sumnjiva odluka, moram priznati u zadnjem napadu gostiju, gde bih ja prvi svirao faul od odbrane, ali dobro... Na kraju Danga od tragičara do junaka
Raduje odlična partija Glasa, koji je nakon Olimpije vezao dve vrlo dobre partije. Mnogo mi se sviđa njegovo navlačenje protivničkih igrača na leđa, izvlačenje na šut, generalno šut i agresivnost i odlučnost koju je pokazao u zadnje dve utakmice. Može od njega biti odličan bek, samo neka ovako nastavi da radi. Na kraju se povredi, nisam video tačno šta se desilo u hali jer nije bilo usporenog snimka, ali videh da je mogao da hoda posle 5 minuta i da se oslanja "normalno" na nogu. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa njegovim kolenom.
Od ostalih, Koprivica je odlično odigrao, pogotovo u odbrani, danas je imao 4 blokade
Sve u svemu, ružna utakmica, ali bitna pobeda i to je jedino bitno.
Sledi nam za vikend gostovanje u Baru.