- Sub Mar 19, 2016 8:55 pm
2)Знатно подигао ниво игре Бобана Марјановића,од којег се очекује да буде један од главних играча у репрезентацији.Јовић,Симоновић и Калинић јесу захвални играчи од задатка,а не кључни играчи али је знатно и њихов ниво игре подигао након што су дошли у Звезду.Симон безмудаш је постао херој,Калинић као трећи најважнији играч уз Бобија и Вилијамса отишао у Фенер за милион,Јовић унапређен знатно,Мицић се диже из мтрвих,Гудурић постаје врстан бек,још се чекају Дангубић и Митровић.Колико могу да приметим,сви домаћи играчи у Звезди сем Лазића и млађаних Тејића и Ребића су део бар ширег списка репрезентације.И чини ми се да домаћих играча има више у Звезди него у Партизану када се Вујошевић трећи пут вратио.
3)Па није ми био циљ да испровоцирам никога,али када би Вујошевић у Партизану постигао за овако кратак временски период што је постигао Радоњић у Звезди,сви би га ковали у небеса,док је Радоњић упркос свему и даље оспораван.То је отприлике то.
Lucky napisao:Prvo, ne znam cemu dijeljenje na 01-07 i 07-10, a ako ne znas koga je sve stvorio od ''ozbiljnih'' rep. igraca, pocev od Divca, Djordjevica, Danilovica,... pa preko Krleta, Vujanica, Velickovica,Perovica,... pa do Bogdana, nema potrebe za odgovaranjem.1)А да,заборавио сам да је и пре Обрадовића водио Партизан,признајем.С тим што је Даниловић дошао из Босне као велики таленат,Дивац из Слоге и Ђорђевић из Звезде,али добро,има свакако и његовог утицаја.Мислим да се Вујошевићу приписује Ребрача као играч којег је он створио.Али у другом и трећем наврату вођења клуба није створио ниједног озбиљнијег играча од Крстића и Богдановића.Вујанића,па чак ни Пековића не бих могао приписати њему,а по мом мишљењу играчи као Тепић,Величковић,Трипковић,Перовић и Л.Богдановић нису вредни помена,јер су се у најбољим годинама вратили у никад гори Партизан,осим Трипковића који је са 28 година завршио каријеру(!?) а и Перовић је завршио после њега са 30(!?),а сви су они требали да буду окосница репрезентације овог доба(Л.Богдановић,Кецман и Божић нису никад ни заиграли за репрезентацију,а ни Лучић због повреда).Поделио сам тај период због резултата у Евролиги,чини ми се да у првом периоду није ниједном прошао у ТОП16,док је Радоњи за то било довољно две сезоне,ако Бог да и трећа за ТОП8.
Drugo, kojeg je to '' ozbiljnog'' reprezentativca stvorio Radonjic, uz svo uvazavanje Jovica, Simona, Kalinica kao zahvalnih rezervi u reprezentaciji ?
Trece, sve i da je tako kako ti kazes, cemu takva vrsta komentara ?
2)Знатно подигао ниво игре Бобана Марјановића,од којег се очекује да буде један од главних играча у репрезентацији.Јовић,Симоновић и Калинић јесу захвални играчи од задатка,а не кључни играчи али је знатно и њихов ниво игре подигао након што су дошли у Звезду.Симон безмудаш је постао херој,Калинић као трећи најважнији играч уз Бобија и Вилијамса отишао у Фенер за милион,Јовић унапређен знатно,Мицић се диже из мтрвих,Гудурић постаје врстан бек,још се чекају Дангубић и Митровић.Колико могу да приметим,сви домаћи играчи у Звезди сем Лазића и млађаних Тејића и Ребића су део бар ширег списка репрезентације.И чини ми се да домаћих играча има више у Звезди него у Партизану када се Вујошевић трећи пут вратио.
3)Па није ми био циљ да испровоцирам никога,али када би Вујошевић у Партизану постигао за овако кратак временски период што је постигао Радоњић у Звезди,сви би га ковали у небеса,док је Радоњић упркос свему и даље оспораван.То је отприлике то.