Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nisam znao da Igor vodi ove klince. On je vodio Radnički Sumarice. Videh ovu sliku i vidim njega.
Meni je bio trener.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zeberdee napisao:Pioniri, pionirke, zenski rukomet, polumaratonac (njemu svaka cast, inace moj mnogo dobar drugar, iz Bresnice, je istrcao ceo maraton )... mnogi bi, a i ja, menjali sve to x 100 za krsten tim tj krstenu igru u seniorskoj kosarci i opstanak u fudbalu. Ovako, ovo mi lici na isiljeno tesenje.

ps Svaka cast Todoru (Igoru) na uspehu sa klincima Radnickog
Hocemo drzavne pare i da igramo Ligu Sampiona u rukometu. Vi u zenskoj konkurenciji, Metaloplastika u muskoj. Kad su mogli da daju za Partizan pare u rukometu i da ih guraju mogu i za nas. Cak je i mlekara iz Sapca bila sponzor Partizana, a ne Metaloplastike. :doh: Jbt. Metaloplastika kad bi usla u LS u rukometu trebala bi nam dvorana od minimum 6000- 7 000 mesta.
Tesko cete ostati u fudbalu jer moraju da ostanu BG ekipe, iako navijam za vas da ostanete.
Korisnikov avatar
By The Answer
BogdanB napisao:Nisam znao da Igor vodi ove klince. On je vodio Radnički Sumarice. Videh ovu sliku i vidim njega.
Meni je bio trener.

Meni je bio protivnik na terenu, davno, ja u Radnickom, on i brat u Koloncu. Komsije smo, ne druzimo se ali se znamo skoro 20 godina.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Znači on je bio i igrač u Koloncu.
Ja sam njega nekoliko puta video pre mojih treninga kako igra basket u sali gde imamo trening. Nervira se isto kao sto se nervira na treningu ili utakmici :D

Korisnikov avatar
By The Answer
BogdanB napisao:Znači on je bio i igrač u Koloncu.
Ja sam njega nekoliko puta video pre mojih treninga kako igra basket u sali gde imamo trening. Nervira se isto kao sto se nervira na treningu ili utakmici :D

Jako davno, mozda cak i u proslom veku, ako se dobro secam, burazer mu je igrao duze od njega.
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:
Zeberdee napisao:Pioniri, pionirke, zenski rukomet, polumaratonac (njemu svaka cast, inace moj mnogo dobar drugar, iz Bresnice, je istrcao ceo maraton )... mnogi bi, a i ja, menjali sve to x 100 za krsten tim tj krstenu igru u seniorskoj kosarci i opstanak u fudbalu. Ovako, ovo mi lici na isiljeno tesenje.

ps Svaka cast Todoru (Igoru) na uspehu sa klincima Radnickog
Hocemo drzavne pare i da igramo Ligu Sampiona u rukometu. Vi u zenskoj konkurenciji, Metaloplastika u muskoj. Kad su mogli da daju za Partizan pare u rukometu i da ih guraju mogu i za nas. Cak je i mlekara iz Sapca bila sponzor Partizana, a ne Metaloplastike. :doh: Jbt. Metaloplastika kad bi usla u LS u rukometu trebala bi nam dvorana od minimum 6000- 7 000 mesta.
Tesko cete ostati u fudbalu jer moraju da ostanu BG ekipe, iako navijam za vas da ostanete.
Pa iz Srbije samo jedan ide u kvalifikacije za Ligu sampiona,kako onda vi kao drugi mozete da ih igrate? ;) :P
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 295

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]