Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Prvo, ne znam cemu dijeljenje na 01-07 i 07-10, a ako ne znas koga je sve stvorio od ''ozbiljnih'' rep. igraca, pocev od Divca, Djordjevica, Danilovica,... pa preko Krleta, Vujanica, Velickovica,Perovica,... pa do Bogdana, nema potrebe za odgovaranjem.
Drugo, kojeg je to '' ozbiljnog'' reprezentativca stvorio Radonjic, uz svo uvazavanje Jovica, Simona, Kalinica kao zahvalnih rezervi u reprezentaciji ?
Trece, sve i da je tako kako ti kazes, cemu takva vrsta komentara ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Tesko da je Vujanica stvorio Dule.. A i nesto mi Kosta bode tu oci kao ozbiljan rep. igrac.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Lucky
Zex88 napisao:Tesko da je Vujanica stvorio Dule.. A i nesto mi Kosta bode tu oci kao ozbiljan rep. igrac.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Onda isto vazi i za Jovica, Simona, Kalinica, Dangubica, i po pitanju toga ko ih je stvorio i po pitanju ozbiljnosti.
By Edibledi
Па не можеш баш од сваког да створиш играча. Ти играчи, побројани, дошли су у те клубове као вансеријски таленти а уз то су имали огромну жељу да успеју, дали су све од себе, одрекли се много чега да би дошли до тог статуса који сада уживају.
Ето, шта мислите, да ли би Дивац успео да је отишао у Југопластику или у Олимпију?
Онај ко је сакупио те клинце (Паспаљ, Дивац, Даниловић, Ђорђевић, Пецарски) њему треба скинути капу, такође.
Обрадовић је, уз асистенцију професора, са много скромнијим тимом, под веома тешким околностима, постао првак Европе.
Дуле је постигао велике клупске успехе јер је побеђивао јаче клубове али је такође знао да упропасти два-три играча да би једног направио.
Оно што ми се код Радоњића свиђа, поред тога што је за Дулета велики господин човек, то је да, под великим притиском навијача, и Звездиних и Партизанових, даје прилике скоро свим (читај, осим Ребићу) играчима шансе колико заслужују и сјајно напредују индивидуално.
било је грешака у селекцији ове сезоне, било је и повреда, слабији старт сезоне али се тим издигао, пазарио странце на кључним позицијама и сада гура једну одличну сезону. Ако Звезда освоји АБА лигу, и пласира се у топ8, Радоњић је већ у рангу Дулета.
Јесте да овај има Ф4, 3хФ8, али је овај за три године направио и резултате и играче, притом, НИКОГ НИЈЕ УПРОПАСТИО!!!
Korisnikov avatar
By Zex88
U principu se slazem,hteo sam da istaknem, kada si krenuo nabrajati ozb rep.igrace,Divac,Djordjevic,Danilovic,a zavrais sa Kostom,pa i Novicom,da mi se taj kraj spiska ne poklapa sa pocetnim..
Kad smo vec kod tog pravljenja,u vecini situacija tesko je pripisati samo jednom treneru i reci da ga je on stvorio.. Evo,npr ko je stvorio Bobija ili Bjelicu?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Lucky napisao:Prvo, ne znam cemu dijeljenje na 01-07 i 07-10, a ako ne znas koga je sve stvorio od ''ozbiljnih'' rep. igraca, pocev od Divca, Djordjevica, Danilovica,... pa preko Krleta, Vujanica, Velickovica,Perovica,... pa do Bogdana, nema potrebe za odgovaranjem.
Drugo, kojeg je to '' ozbiljnog'' reprezentativca stvorio Radonjic, uz svo uvazavanje Jovica, Simona, Kalinica kao zahvalnih rezervi u reprezentaciji ?
Trece, sve i da je tako kako ti kazes, cemu takva vrsta komentara ?
Slazem se sa boldovanim.
Ali to sa pravljenjem igraca je jako kompikovana i diskutabilna tema, kap prvo DV je imao priliku da za vreme svog mandata dovodi najtalentovanije i najbolje mlade igrace( Vujanic, Luka i Bogdan Bogdanovic, Velickovic, Tepic, Milosavljevic, Milutinov, Pekovic itd...), istu situaciju sada ima Radonjic, dakle kada ti u klub dodje takav materijal ti onda imas idealne uslove da od njega napravis igraca kroz Evroligu, sto ostali treneri nemaju kao prednost.
Kod Radonje igraci dosta napreduju, recimo Jovic, Kalinic, Simonovic i Bobi su duplo bolji igraci nego sto su bili pre dolaska u Zvezdu, Cirbes je kod Radonje postao top centar Evrolige, Luka i Gudura su stvoreni u Zvezdi, evo i Micic pocinje da se vraca.
Zvezda igra tek 3god Evroligu i videcemo za par godina koliko ce dobrog to doneti konkretno reprezentaciji, mada mislim da nema potrebe ulaziti u to jer dok god imamo jakog i stabilnog Evroligasa(bilo Zvezda, KKP ili neko treci) imacemo talente koji ce postajati igraci i igrace koji ce postajati odlicni igraci.
Korisnikov avatar
By Lucky
Zeks, slazem se. Ja sam samo odreagovao na post @andrijafcb. Mogli bi mi tupiti i nalaziti argumente za i protiv do sutra i da ne promijenimo misljenje, ali nema potrebe za onakvim kvalifikacijama.
Sada me mnogo vise ''svrbi'' ovaj post od @Edibledi, ali nemam ni vremena ni volje siriti pricu. Samo cu ukratko iznijeti svoje misljenje.
Od svega napisanog, jedino se slazem sa stavom da je Radonjic veci gospodin od DV, bar za sada. Ostalo zvuci sasvim logicno kad bi se posmatralo izolovano, kao da smo u Njemackoj a ne u Srbiji. Tako naivno zvuci to da se pogrijesilo u selekciji pa se dopunilo strancima kao da sve te greske i ispravke kostaju 100 evra. O mladima posebno. Guduric ne bi vidio terena da je Tompson odigrao kako je planirano a Jovic bi bio prezadovoljan sa 10 minuta da je Mekel opravdao.Rebica, Tejica i Simanica necu ni da spominjem ( za posljednjeg tek treba da se pokaze).
Ne bih da budem Duletov advokat ali kad je on mogao na takav nacin da sklapa tim?
Nista protiv Radonjica ili igraca CZ, ali osjetljiv sam na to, toboze, pravljenje rezultata u poredjenju sa KKP iz Duletove ere. CZ je nas period kad smo imali 2-12 u EL preskocila na najjednostavniji nacin - sirovim parama, i to se predstavlja kao magija.
Korisnikov avatar
By The Answer
Mi, ako dobijemo još jednu od ove tri, treba da budemo prezadovoljni sa ove 3 sezone u Evroligi i napredovanjem za po korak svake sezone i da se ne obaziremo na druge stvari. Apsolutno me u ovom divnom vremenu "ponosa i slave :D " ne zanima ko je šta radio pre 10-15 godina i kakav je skor imao, bolji ili gori i koliko mu je trebalo da prođe ovu ili onu fazu, da li je to tada bilo lakše ili teže, da li je trojka bila bliže ili dalje a obruči mekši ili tvrđi.

Bolje uživajte ciganijo, ako Bog da sreće možda i napadnemo taj Berlin.
Korisnikov avatar
By Lucky
The Answer napisao:Mi, ako dobijemo još jednu od ove tri, treba da budemo prezadovoljni sa ove 3 sezone u Evroligi i napredovanjem za po korak svake sezone i da se ne obaziremo na druge stvari. Apsolutno me u ovom divnom vremenu "ponosa i slave :D " ne zanima ko je šta radio pre 10-15 godina i kakav je skor imao, bolji ili gori i koliko mu je trebalo da prođe ovu ili onu fazu, da li je to tada bilo lakše ili teže, da li je trojka bila bliže ili dalje a obruči mekši ili tvrđi.

Bolje uživajte ciganijo, ako Bog da sreće možda i napadnemo taj Berlin.
Apsolutno se slazem, pogotovo sa boldovanim dijelom. Nema potrebe uvlaciti neke druge u momentima kada se treba uzivati u istorijskim uspjesima voljenog kluba. Nemojte dopustiti da vas omete u uzivanju ni cinjenica da ostatak srpske kosarke ima proljetni raspust do maja, a liga viceprvaka svijeta ce se igrati krace od martovskog ludila.
Korisnikov avatar
By skeske
Lucky napisao:Zeks, slazem se. Ja sam samo odreagovao na post @andrijafcb. Mogli bi mi tupiti i nalaziti argumente za i protiv do sutra i da ne promijenimo misljenje, ali nema potrebe za onakvim kvalifikacijama.
Sada me mnogo vise ''svrbi'' ovaj post od @Edibledi, ali nemam ni vremena ni volje siriti pricu. Samo cu ukratko iznijeti svoje misljenje.
Od svega napisanog, jedino se slazem sa stavom da je Radonjic veci gospodin od DV, bar za sada. Ostalo zvuci sasvim logicno kad bi se posmatralo izolovano, kao da smo u Njemackoj a ne u Srbiji. Tako naivno zvuci to da se pogrijesilo u selekciji pa se dopunilo strancima kao da sve te greske i ispravke kostaju 100 evra. O mladima posebno. Guduric ne bi vidio terena da je Tompson odigrao kako je planirano a Jovic bi bio prezadovoljan sa 10 minuta da je Mekel opravdao.Rebica, Tejica i Simanica necu ni da spominjem ( za posljednjeg tek treba da se pokaze).
Ne bih da budem Duletov advokat ali kad je on mogao na takav nacin da sklapa tim?
Nista protiv Radonjica ili igraca CZ, ali osjetljiv sam na to, toboze, pravljenje rezultata u poredjenju sa KKP iz Duletove ere. CZ je nas period kad smo imali 2-12 u EL preskocila na najjednostavniji nacin - sirovim parama, i to se predstavlja kao magija.
Ne slazem se sa ovim, pare ne igraju kosarku. Posebno je zlobno prikazivati ovaj uspjeh kroz prizmu nekih para kad i sami znamo kakve finansijske ale pobjedjujemo. Imamo dobru selekciju domacih igraca i imamo vrhunske "vodonose", to je kljuc. Nikakve pare nisu u pitanju.
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige