Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Alal vera. Onakovo poluvrijeme bez energije, planirao sam odustati od gledanja i nerviranja. Svaka cast.
Korisnikov avatar
By Poštar Malone
Svaka čast, pobeda bez i jedne mrlje, imate deset izvarednih igrača, koji su svoj učinak podredili kolektivu, bez ijednog iskakanja, svako ima svoju rolu, koju perfektno odrađuje, nekad sa više minuta, nekad manje. P.S. Možda je glupo reći sada, ali vaš bivši igrač Nelson (za mene) je teška prevara, on Joviću ni pertle ne može da veže... Vrata Top 8 su širom otvorena, protiv Lokomotive se bije bitka za drugo mesto u grupi (prednost domaćeg, neosvojivog, terena).
Korisnikov avatar
By Zex88
Moram da napomenem Vasin evidentan napredak u odbrani.. Kad se setim kako je to izgledalo,a kako sad.. :clap:

EDIT:

Slika
By andrijafcb
Мој је лични утисак да је Радоњић са Звездом донео много већи углед српској кошарци за 3-4 године,него Вујошевић с Партизаном за више од 10 година,па нек се не слаже ко код жели . . .
Korisnikov avatar
By Lucky
andrijafcb napisao:Мој је лични утисак да је Радоњић са Звездом донео много већи углед српској кошарци за 3-4 године,него Вујошевић с Партизаном за више од 10 година,па нек се не слаже ко код жели . . .
Moj je licni utisak da je ovaj tvoj komentar namjerno zloban ili da kosarku pratis ne duze od navedenih zadnjih 3-4 godine.
By andrijafcb
Lucky napisao:
andrijafcb napisao:Мој је лични утисак да је Радоњић са Звездом донео много већи углед српској кошарци за 3-4 године,него Вујошевић с Партизаном за више од 10 година,па нек се не слаже ко код жели . . .
Moj je licni utisak da je ovaj tvoj komentar namjerno zloban ili da kosarku pratis ne duze od navedenih zadnjih 3-4 godine.
Па ајде ти ми реци,шта је Вујошевић постигао специјално с Партизаном у Евролиги у периоду '01-'07 и којег озбиљног репрезентативног играча је направио осим Ненада Крстића?Период '07-'10 у Евролиги му радо признајем.
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige