Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mogu da kazem da sam osetio Partizan u krvi i da je osecaj mnogo dobar,ono posle utakmice,to leci sve,ne mogu da vam opisem kakav je bio osecaj ostati,urlati,skakati,ne znam,mora da se dozivi.

Sve pohvale za KKP,nema sta,odlicni smo bili,izaslo je dosta lopti iz kosa,sta da se radi,to je kosarka.

Mislim da su svi Grobari imali osecaj kao da smo pobedili. U neku ruku i jesmo,ne moze niko da nas slomi,niko bre! Na kraju bacao koske Grobarima,ne znam ni ko su ali veceras smo bili braca.

Jer nema druze moj vece gospode od Partizanovaca

Slika
Korisnikov avatar
By skeske
kontrabas napisao:@bogdanb
Kako ne znaš zašto. To je bilo na kraju treće i Žile se s pravom smorio, jel smo loše odigrali završnicu i umalo prokockali prednost. Stvarno smo ih - pogotovo Wilson - molili da se vrate. Ali svaka čast našem stručnom štabu. Nadigrao je Zvezdin kompletno. :clap: Kao što je neko napisao, da vidimo dogodine sa boljom selekcijom igrača, i bez ovog raspusta od 2 meseca, poginuće Zvezda, kad i ovako zamalo izginuše. Samo neka oni zadrže Radonjića.
Ponosan na ovaj tim. Potukli smo se, nismo ustuknuli, zatvorili ih. Uz malo više koncentracije i da nam nije falilo takmičarskih utakmica zbog one pauze, još bi se igralo.
Jebena neznalica :lol: . Potsjeca me ovo na Dule ostani, ali nama je trebalo mnogo vise vremena da se pocnemo ubjedjivati :D

Nego, cestitke na borbi. Dostojno ste odigrali finale, svaka utakmica osim prve je bila pravi derbi.
Korisnikov avatar
By Poska
ПАРТИЗАН, И САМО ПАРТИЗАН,
НАЈБОЉИ ЈЕ ОН, ОН ЈЕ ШАМПИОН,
НА НА НА, НА НА НА,
НА НА НА, НА НА НА
By Gira PFC
Navijačima Zvezde sa ovog foruma čestitke na tituli! S druge strane, ja sam ponosan na naše momke, odigrali su muški, borili se i učinili su finale dramatičnim i interesantnim -SVAKA ČAST!
Velike zasluge za sve dobro što se ove sezone dešavalo u KKP, a to je samo ovaj drugi deo sezone (prvi deo je bio katastrofa), idu na račun Džikića i zato se nadam svim srcem da će on i dalje ostati u klubu i stvarati jedan novi Partizan. Taj njegov način rada i stil vođenja tima i utakmice, siguran sam da će nam u budućnosti doneti mnogo lepih stvari. :)
Drugo, a opet vezano za Džileta, sinoć se poneo kao pravi gospodin, čestitao je svim igračima i stručnom štabu CZ titulu, čak kasnije sa nekima od njih ostao i da ćaska. To je jedna druga, mnogo lepa strana derbija i možda najava stišavanja tenzija (bar u basketu) na relacija naša dva najbolja kluba.
Treće, vidim već sinoć su počela pitanja oko novog tima od strane novinara, ko ide (Džouns sigurno odlazi, na žalost), ko ostaje, te bih u to ime veoma voleo kada bi naš dres i u sledećoj sezoni nosili, pre svega Cvetković i Veličković, kao nosioci igre od domaćih igrača. Ima naravno još nekih igrača koje bih voleo i sledeće godine da vidim ponovo u dresu voljenog mi kluba, ali su Cvele i Novica dva prva pika. :)
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Malo nam je nedostajalo,jedna odbrana,jedan sut...

Bravo za igrace,strucni stab,navijace.Odavno nisam video Partizan sa vecom energijom,zeljom,hrabroscu nego u ovoj finalnoj seriji.Nema sta da se zameri.
Dzikic da ostane po svaku cenu.

Jbg,nije da ne boli ali nije I da nisam ponosan.
Korisnikov avatar
By Jomer
Dziletov rad se najbolje odslikava kroz Kevina Dzonsa, lik je u januaru hteo da napusti klub i maltene je sve bilo u realizaciji, dolaskom Dzikica situacija se smiruje, DZile ga spusta na njegovu prirodnu poziciju, ukazujemo mu puno poverenje kao prvoj napadackoj opciji, dolazimo do 5 mesta u ABA ligi, 2 finala i sada na kraju taj Dzons vredi mnogo vise nego sto je kad je dolazio kod nas, ozbiljan adut u rukavima kad se bude pregovaralo sa novim igracima
By leemoon
Cestitke Partizanu, koji je pozrtvovan igrom uspio da prevazidje limite koji su ga lomili cijelu sezonu. Malo je nedostajalo za korak vise, za kup pa mozda i titulu prvaka Srbije, iskreno, ne bi bilo nezasluzeno. Sto rece Banjac, jedna odbrana, jedan sut...

Da je Dzikic bio na celu tima od pocetka sezone, mislim da bi mnogo toga bilo drukcije. iu pored oscilacija forme, stranci su korekto odigrali.

Ono sto je objektivan problem Partizana trenutno je kako inspirisati i privuci mladje igrace prema prvom timu. Zvezda je sad hip i roditelji zele djecu tamo gdje mirisu pare, a svi misle da kod Covica mirise stamparska boja. No, mladje selekcije su ove godine iskoracile i nadam se da ce tu biti talenta.

Marinkovicu ce se morati dati vise slobode.

Jos jednom cestitke sto ste opstali i sto ste zadrazali jezgro pravih navijaca.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Gde ce vise slobode od ove?
Gledamo ga ja I @poska na zagrevanju, ima prelep sut, polozaj nogu, izbacaj iz ruke, ma sve ali na utakmici...

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Bircevic meni ne preterano simpatican igrac, ali s obzirom kakvi smo i on je dobar. Da smo EL klub ne bih se radovao, ovako super. Nadam se samo da nije skup.

Koliko bih voleo da gledam copavog Novicu i sledece sezone, svaka mu cast za ovo u finalu.
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 278

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]