Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
BogdanB napisao:Slika
Slika

Dziletova cerka. Druga i treca utakmica.
Taman riba za tebe. I ti si se brijao ako se secam samo sa jedne strane lica, a sa druge ostavljao bradu. :D Ova je za tebe veruj mi.
Uzgled posle prve slike pre par nada mislio sam da je to samo neka navijacica, nisam znao da mu je cerka.
Jel njegova majka i dalje redovna na utakmicama ?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Moze, sta me briga, imacu Dzikica za tasta, to mi je bitnije :D
Tu je majka stalno, Milka Dzikic.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By rudonja
bi zarno. :D
Korisnikov avatar
By Jomer
svaka cast momcima, do kraja smo bili tu, Dzile je izvukao suvu drenovinu, ako nas ne sabotiraju tokom leta mozemo da napravimo jednu dobru pricu, sa nikad gorim timom mi smo maltene bili u borbi za sve trofeje

Navijaci su pretarili sa laserima i toposkim udarima, ali za sve ostalo kapa dole ona
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Samo to se i trazi borba bre :clap:

Kako teska utakmica za gledanje kao da je trajala tri dana, masa slobodnih dobili nas na penale :lol:
Korisnikov avatar
By Jomer
ziv nisam da vidim sta ce biti tokom leta :D , predhodna tri leta smo imali blokade i bat, sto je mnogo mnogo je, i takvi smo ostali na nogamo kao pravi sampioni , DZikicu ako bude dozvoljeno da sam dovodi igrace bice najveca nasa pobeda u prethodnih 5 godina
Korisnikov avatar
By kontrabas
@bogdanb
Kako ne znaš zašto. To je bilo na kraju treće i Žile se s pravom smorio, jel smo loše odigrali završnicu i umalo prokockali prednost. Stvarno smo ih - pogotovo Wilson - molili da se vrate. Ali svaka čast našem stručnom štabu. Nadigrao je Zvezdin kompletno. :clap: Kao što je neko napisao, da vidimo dogodine sa boljom selekcijom igrača, i bez ovog raspusta od 2 meseca, poginuće Zvezda, kad i ovako zamalo izginuše. Samo neka oni zadrže Radonjića.
Ponosan na ovaj tim. Potukli smo se, nismo ustuknuli, zatvorili ih. Uz malo više koncentracije i da nam nije falilo takmičarskih utakmica zbog one pauze, još bi se igralo.
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 278
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]