Stare teme
By Don_Sale
@Zex..Koje je godište Novoselski??
Musli nikada nije igrao u Radničkom,već u privatnom klubu BOOX.Mihajlo Andrić jeste.Aleksandrov je 88-mo beše??Nisam znao da su igrali u istoj kategoriji,pošto je Musli 90-to čini mi se...ili 91-vo??
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako se ne varam 88.Musli 91,a Aleksandrov 87.Nisam mislio da su igrali u istoj ekipi/generaciji,već su mi njih trojicu spominjali kao dominantne igrače u određenim periodima..:-)
Korisnikov avatar
By The Answer
Tako je, Musli je bio u Buksu, imali su tad opake klince, ortak trenirao sa njim. Ja se Novoselskog secam jos dok sam ja trenirao za Radnicki, dosta se o njemu pricalo jos dok je klinac bio, to je neki kraj osnovne/pocetak srednje skole period. Jeste on '88.
By Don_Sale
Zex88 napisao:Ako se ne varam 88.Musli 91,a Aleksandrov 87.Nisam mislio da su igrali u istoj ekipi/generaciji,već su mi njih trojicu spominjali kao dominantne igrače u određenim periodima..:-)
A OK onda,nisam lepo razumeo...Zaludeo me Karaburac :lol:
Bilo je tu još zanimljivih klinaca,no...odoše.Ne mogu ni njih da krivim,primamljivo je kad te ganjaju veći klubovi.Imena sam pozaboravljao...2-3 su otišli u USA na koledž(mali Gavrilović,Luisov sin)....Miškovića sam već pomenuo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kaže mi drugar,Musli je tada bio nešto kao Bobi danas,kad se naguzi dole,džaba ga biješ,on zakuca bez problema.
Aleksandrov je bio brutalan igrao 1 na 5 i sprdao se.
Stefan nije bui na tom nivou,ali ni daleko ispod njega.
By Don_Sale
Jednom sam slučajno gledao Muslija,da li neki turnir ili...I to sa nekim od BG štraftastih.Još tad sa 16-17 godina imao ovu visinu,kliker za basket...Decu im napravio,natrpao imjedno 40 poena sigurno.
Onda ode kod Čović Dr Nebojše,tamo je isto dominirao...E sad ko je kriv za njegovo stagniranje--ne znam.On je sa tih 19 godina MORAO i TREBAO da igra.Bilo gde,a ne da maše peškirima po Italiji i Španiji.Sad bi bio srpski Gasol.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Don_Sale napisao:@Karaburac,možda imam veze sa spinom(radio sam na TV),ali ti si ipak prva vedeta :D :D

Moju tačku 2 si preskočio...onako...nonšalantno... :D

Pominjao sam prošlogodišnji budžet Partizana,odeš na sajt Evrolige i tamo u podacima za ABA piše za prošlu sezonu--Partizan i KK CZT po 4,5 miliona €.Verujem da su prebudženi,ali su bili isti.
Ove godine ne znam,ali smo pominjali onaj deo budžeta koji plaćaju građani ove zemlje.Tu je odnos 1-950.000 : 0.

Sa ostalim se debelo slažem,sve to lepo zvuči...Ja sam ti samo činjenice naveo.
Jovke je Malinina zamena,a pošto nisi puno gledao Radnički,u paru igraju uglavnom protiv ekipa koje imaju dominantnog pleja,pa ga Jovke čuva,a Malina dvojku.

Brate u Beogradu zivi zvanicno 1,7 miliona ljudi, realna cifra je veca jer nisu svi prijavljeni u Beogradu kao da stalno zive tu. To ti je brat-bratu jedna trecina Srbije (da se razumemo uopste mi nije drago zbog ovog), tako kad kazes da veciti primaju pare od gradjana iz cele zemlje, mislim da zanemarujes koliki zapravo procenat cele zemlje zivi u BG-u. Nigde ja nisam rekao da je ok da sve pare idu u Partizan i Zvezdu, ne znam kako si sad to zakljucio? Pa ja sam prvi po najvise kukao kako se moraju podici ostali centri po Srbiji. Ne znam sta zelis da mi kazes, da Radnicki nije dobio ni jedan jedini dinar od gradjana Srbije? To verovatno povlaci da nije dobio ni jedan jedini dinar sve ove godine od Verka i Mladje direktno ili indirektno? Ili ne racunas gradjane Kragujevca kao gradjane Srbije? Da li si ti autonomas? Da li treba da ti saljem policiju na vrata :lol: Sprdam se malo, ali znas i sam da je ta cifra 0 nerealna. Radnicki ima podrsku svog grada, ove godine mnogo manje nego prosle, ali ne mozes me ubediti da je nema. Sad sto Kragujevac realno ne moze da se takmici sa timovima iz BG, to je sasvim druga prica.

Znas, reci da se novac ne upumpava u vecite iz budzeta je naravno smesno i nemam uopste nameru da tvrdim drugacije. Medjutim cinjenica je da ste vi prosle godine imali nerealno veliki budzet (koliko je nerealan vidi se i po dugovanjima), a da se razumemo nerealno velike budzete imaju i veciti (sto se opet vidi po dugovanjima). Po meni lokalne samouprave bi trebale da izdrzavaju svoje klubove, ali sve i da se predje na takav sistem, opet ce beogradski klubovi biti finansijski najjaci. Najvise se kinte vrti u prestonici, jbg surova realnost.
By Don_Sale
Dođosmo do suštine--nek svaka lokalna samouprava pomaže svoje klubove.Saglasan 1000 %.Ali ja neću da neki,iako je mizeran,novac moj i moje porodice ide u 2 kluba samo.Ili pomozi svim centrima po Srbiji ili nikome.
Korisnikov avatar
By Kure
Јаки региони, јака Србија! :roll:

Бар да су на свом личном примеру ово примењивали... Да је правде регионалних (раније Г 17) би било највише по затворима - камен да туцају.

Извините на оф.
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 295

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]