Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Са оваквом одбраном линије за 3 немамо пта да тражимо..Потпуно сами редовно сви у Фенеру..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгубио је ову утакмицу Сферопулос.. Очајно води тим вечерас..Тј боље речено не ради ништа..
О томе да нас Мели понижава цео меч,да не говорим..

Korisnikov avatar
By Zex88
200 поена у два меча кући је пуно и за нба стандарде.. Не знам одакле је дошао овај распад,али Монако морамо да победимо како знамо и умемо за 2 дана..

By Šipurske livade
Sramotno izdanje Sferupolosa koji nije pogodio petorku, al zato je forsirao Kenana i Bugarina do kraja. U reketu nas pritisli, trojke pogadjali i lagano pobedili sa malom i nezasluzenom razlikom.
Uz to pobedili i Bajern, Barsa i Zalgiris, pa ako ne pobedimo Monako, koji je izgubio, eto problema. :doh:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jbg, baš bezveze poraz. Mada tu se vidi kvalitet Fenera, vi priđete na 8, oni se vrate na 13, vi opet na 8, oni opet na 13, vi na 9, oni odole. Na kraju još i dobar rezultat... Realno celo drugo poluvreme su imali neverovatan % šuta za tri kad je bilo neophodno i to vas je slomilo prosto.

Slažem se sa Žexom da je Janis izgubio utakmicu, prosto posle one 3/4 meni je neshvatljivo da njemu klupu puše Kenan, CMM, Petrušev, dok se ubacuju Jago i Mitar prvi put na utakmici. Onaj pokušaj sa Teom je bio ok šok terapija ili X faktor, ali eto mislim da je 4/4 morala bolje da se otvori, pogotovo što su oni isto loše krenuli. Ali šta je tu je, mora se dalje. Ovo što pišete mora ova utakmica da se dobije, mora ona utakmica da se dobije, na dobrom ste skoru, imate sad Monako, teško će biti sa njim, a ste na pobedu od 2. mesta...
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Čet Jan 16, 2025 3:28 pm Razočaran sam mnogo, morali smo ostvariti stopostototan učinak u ovom domaćinskom ciklusu. Takve velike šanse se ukazuju retko, možda jednom u par godina.
Kad smo mi to postali neki faktor da ocekujemo stopostotan ucinak protiv ekipa koje pretenduju na titulu EL?
Mislim ako tako gledamo, evo imamo sansu da sva preostala kola pobijedimo i da zavrsimo ubjedljivo prvi :D
By Šipurske livade
Ako pobedimo ostajemo u borbi za prvih 6,7 mesta. Ocekivao sam jedan poraz, nadam se danas boljoj odbrani i pobedi. Ako izgubimo mozemo da udjemo u problem.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 46

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]