Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Trener zatrokirao opasno. Kakva je ono odbrana, ne zna se ni ko preuzima ni ko pomaže ni ko udvaja. Zato je napad bio još gori. Za onakve akcije niko ni ne treba na klupi.

Pohvale za Nikolu Ivanovića. Od dolaska zemljaka i prezimenjaka, fino diže formu.

Kakav je igrač Brown, mati moja.

Uglavnom, bitna je pobjeda, da ne mračimo previše.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam gledo prvo poluvreme
Kakav je bio Markovic, meni je bas cudno sto on nema vece uloge kad vec nemamo produkcije od Lazica i Holanda, trebao bi biti pouzdaniji u napadu dok u odbrani na smanjenoj minutazi energetski moze odgovoriti, bio je poprilicno fit na pocetku sezone...
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Nisam gledo prvo poluvreme
Kakav je bio Markovic, meni je bas cudno sto on nema vece uloge kad vec nemamo produkcije od Lazica i Holanda, trebao bi biti pouzdaniji u napadu dok u odbrani na smanjenoj minutazi energetski moze odgovoriti, bio je poprilicno fit na pocetku sezone...
Igrao je nešto malo,ništa specijalno..

Holand divlja u napadu,divlja u odbrani..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Samo trojke šutirate kao budale. 2 akcije nemate i pored promene trenera i ako se igrački tj po pobedama to ne vidi. Skidam kapu Dušku samo za faul protiv Asvela. Alba je samu sebe pobedila neozbiljnom igrom u završnici meča i u produžetku, dok o indijancima iz Makabija koji ne igraju odbranu uopšte i doslovno svi sem Holinsa ne znaju sta znači reč hijerarhija. Najbolji su oni koji indijanca neozbiljnog Brauna veličaju. Pa on je kanalio i Zvezdu samo tako dok je igrao za nju. I ovakve brojke ne treba da čude kada ima 40 min loptu u rukama.
Poslednja izmena od Gsk133 u Čet Nov 24, 2022 11:32 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lepus
Opet ti se prikakilo?!

Korisnikov avatar
By Lepus
Opasno dobra utakmica, ne sjećam se ikada da je ovako kvalitetno napadački igrano.

Korisnikov avatar
By Zex88
Pre svega,nadam se da je Ivanović dobro..

Bitna pobeda iz milion razloga,a pogotovo zbog podizanja ekipe iz onog raspada što je Jovanović ostavio..

Stvarno je šteta što Ivanović nije tu bio od starta i selektirao ekipu..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 79

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]