Stare teme
By Gira PFC
Dobili smo meč protiv Lietkabelisa upravo dvojkom Puntera, on je prelomio i taj meč.
Meč se lomio na 80:77, mašili su i jedni i drugi, a onda je Punter uzeo loptu i 15 sekundi pre kraja dao dvojku i definitivno rešio utakmicu.
Definitivno deluje da ipak bolje partije pruža u Evrokupu, ali je isto tako jasno da je u padu forme. Procenti šuta za tri poena su mu vrlo loši. Ali zato mu daj loptu pri kraju meča i nekako će već "dvojku" ubaciti - ili prodor ili šut sa 4-5 metara i "proleće kroz mrežicu" ;)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobro, dobro... Morao sam da kritikujem Pantera, bas zato sto je upao u nesto bledju seriju i zato je morao da me demantuje sinoc i utrpa skoro 30 momcima Vinsena Kolea. Samo kad bi brat nastavio da trpa i u ABA ligi redovno, al dobro da ne jedem govna puno. Verujem ja njemu, vrhunski je to igrac.

Kako ste zadovoljni jucerasnjom utakmicom i igrom? Nisam gledao sem zadnjih 5 minuta kolko sam uhvatio...

Bitna pobeda u svakom smislu, sto je najbitnije.
By Gsk133
Relativno zadovoljan, može to mnogo bolje. A sa druge strane dobili smo odličnu ekipu, koja je bolja od pola evroligaskih ekipa. Imaju takodje i trenera koji je bolji od 90% evroligaskih trenera.
Korisnikov avatar
By skeske
Gsk133 napisao: Čet Dec 09, 2021 9:40 pm Relativno zadovoljan, može to mnogo bolje. A sa druge strane dobili smo odličnu ekipu, koja je bolja od pola evroligaskih ekipa. Imaju takodje i trenera koji je bolji od 90% evroligaskih trenera.
Mnogo bolja ekipa od npr Olija, jel tako Grobi? :lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Ledej nista ne igra u reketu, cudi me da Zeljko i dalje gura bez jake opcije pod kosem

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Ne moze Partizan Cedevitu da dobije na napucavanje..Sa njima u meso mora i onda postanu nesigurni..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
skeske napisao: Sub Dec 11, 2021 9:19 pm Kakvo samoubistvo Zoca, preuzimanje Ferela....
Apsolutno! To je po mom mišljenju ključni "detalj" mada nije u pitanju detalj, jer se ponavljalo celu utakmicu i na svim protivničkim igračima... Oni zavrte nešto, mi preuzmemo, izlazi se na pomoć, oni izlazni pas, a na izlaznom pasu ćoškare Farel, Pulen, Blažič, Hodžić, Murić i samo šutiraju. Što je najgore, to je što nismo ni blizu bili da stignemo da neko izađe na taj šut, već su bili skroz otvoreni šutevi i to ne 3-4, već možda 70% šuteva za tri kojih je bilo 32.

Drugi bitan detalj je povreda Balše u 2/4, zglob koliko sam video sa tribine, a bio sam u 6. redu iza naše klupe... Izlaskom Balše mi smo izgubili apsolutno sve konce u odbrani, dečko koji je u prvom poluvremenu iskontrolisao protivničke centre, punio reket, radio odličnu zaštitu obruča, zalepio 2 banane. Njegovim izlaskom smo izgubili meč, jer Lidej i Smajli nisu igrali na svom nivou, što je apsolutno i očekivano u ovako gustom rasporedu i pri njihovoj potrošnji, normalno je da imaju loš dan. Neko bi rekao, šta pričam, kako je Lidej imao loš dan a dao je 17 poena, pa jeste imao je užasan dan odbrambeno, dok je u napadu relativno solirao i igrao preko one stvari, bez puno osećaja za timsku igru... prosto nije bio u elementu.

Generalno smo timski bili dosta bezidejni, sem kada je Avram bio na pleju... Kako mi imamo preko 100 akcija, kad meni na utakmici deluje kao da nemamo ni 3, jer se praktično ništa ne vrti pola meča, već solira. :think:

Izostanak Pantera, delovalo je na početku, trebao je da iskoristi Mur, koji je dobro i počeo utakmicu i konačno, mislim prvi put ove sezone imao slobode da igra svoju igru i fino se osećao i pogađao i nosio ekipu, e onda je samo u jednom trenutku zakucan za klupu i tu je i zaboravljen.

Bitan detalj su bila 3 brza faula koje su svirali Avramoviću u 2/4, čime su nam izbacili najraspoloženijeg igrača, od čega je barem jedan bio diskutabilan.

Madar je blještao u prvom poluvremenu, kao i većina tima, prosto neshvatljiv pad u drugom poluvremenu i užasno loša odbrana, gde smo kao što rekoh ponavljali iste greške i bili kažnjavani... Mi nastavljamo sa oscilacijama u igri, koje se ponavljaju kroz celu sezonu, plus se pogodilo da su nam Panter, Kuruc i Balša van ekipe.

Suma sumarum, sasvim zaslužena pobeda Cedevite.

Očigledno je da nam fali centar, što se priča od početka sezone, šta se čeka niko ne zna...

Mi se okrećemo Slasku, koji u sredu dolazi u Beograd. Tu očekujem Madara opet na 30 minuta i 15+ poena.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 60
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]