Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
moram da ispljujem Dzilete pozitivno :D ima covek tri TO i lik trazi samo jedan, pa da je trazio jos samo jedan utakmica bi bila odavno gotova

svaka cast navijacima i igracima, u paklu smo bili sada da vidimo kako raj izgleda :clap:
Korisnikov avatar
By rudonja
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Poska
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By Lucky
Svaka cast momcima na pobjedi. Nevjerovatno kakva panika nastupa u nasim redovima pri kraju utakmice.
Aranitovic na terenu izgleda kao junior medju seniorima ali nisam vjerovao da cu Dzileta pljuvati sto umjesto njega uvodi neozbiljnog Wilsona. Mislio sam da poslije Tori Tomasa vise nikada necu u KKP gledati americkog amatera, ali ...
Korisnikov avatar
By Jomer
zaboravio sam da pohvalim Canka, Avdalovica i Kecmana kakav rudarski posao su odradili u z Dzileta, kakva energija kakva borba, pravi vojnici kluba

na par mesta se pojavila(neproverena) informacija da je Miloje ustupio njihov(megin) skauting Dziletu posle prve tekme :D
Poslednja izmena od Jomer u Uto Jun 07, 2016 11:34 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja sam znao sta cete vi igrati protiv nas pre dva meseca, kao i svako drugi ko malo prati kosarku, samo eto Radonji nisu jasne neke stvri
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 278

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]