Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ne vredi, ne mogu sa telefona da ubacim sliku. Očigledno numem.

Makar mogu javno da se zahvalim Saletu na poklonu, capinova majica za zagrevanje :clap:
Nisam imao predstavu da je onoliki covek :)

I pošto se nisam kačio na forum ovih dana, da pohvalim raspravu, mirno, argumentovano, pa ko je u pravu, neka pučanstvo proceni. Tako vas volim :)
By Don_Sale
horog napisao:Moram i ja da priznam da ne umem da okačim sliku. Jedino link mi uspeva. Ne pomaže copy - paste. Može neko kraće uputstvo za nas starije?
Ma i ja znam samo link.To ovi mlađi treba da znaju.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Slika
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Horog

U ovom redu ikonica koje sluze za ubacivanje linka u poruku, ima ova u sredini gde pise '' insert image''. kliknes, i kad otvori, u polje gde se kuca link, ubacis link slike i onda ''insert into message''. meni nije uspevalo malopre sa telefona, cim sam seo za komp, uspeo sam :)

Nadam se da nije komplikovano objasnjenje.
By horog
Mutinjo napisao:@Horog

U ovom redu ikonica koje sluze za ubacivanje linka u poruku, ima ova u sredini gde pise '' insert image''. kliknes, i kad otvori, u polje gde se kuca link, ubacis link slike i onda ''insert into message''. meni nije uspevalo malopre sa telefona, cim sam seo za komp, uspeo sam :)

Nadam se da nije komplikovano objasnjenje.
To je jasno sad. A kako da ubacim sliku iz svoje arhive, sa svog kompjutera, koja nije vezana za link?
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]