- Pon Mar 07, 2016 11:01 pm
+1
Sad pamet u glavu , da se izbaci Cedevita, sto se tice EL tu samo polako, Efes tesko da moze da nas stigne, Darusafaka takodje jer ih cekamo kuci, tamo je 4. obezbedjeno i mozda se sa tim treba zadovoljiti, a usredsrediti na ABA
Mada moje je misljenje da cemo protutnjati sve ove utakmice, dobiti redom PAO pa Cedevitu dva puta pa Darusafaku, od Loko izgubiti a mozda i brejknuti Unikahu.
Sto se tice drugog bolda mislim da je upravo to dobro, sto imamo vise vaznih meceva zaredom jer ce dizanje forme ako je bude pokriti sve meceve.
Heisenberg napisao:Obzirom kako smo igrali ABA ove sezone drugo mesto je odlican rezultat. Ako budemo igrali plej of kao ligaski deo tesko cemo da osvojimo, moramo sada da podignemo nivo igre ako hocemo trofej, nezgodno je to sto nas u isto vreme cekaju krucijalne utakmice u Evroligi, bice jebitacno ali sad je trenutak da tim da sve sto ima u narednih mesec dana.
Sto se tice KLS, kontam da petorka Rebic, Guduric, Simanic, Tejic, Stimac moze da dobije 95% timova i tako treba nastupati.
Mnogo bi nam znacilo da Luka bude spreman za plej of ABA, a sto da ne i za eventualni top8.
+1
Sad pamet u glavu , da se izbaci Cedevita, sto se tice EL tu samo polako, Efes tesko da moze da nas stigne, Darusafaka takodje jer ih cekamo kuci, tamo je 4. obezbedjeno i mozda se sa tim treba zadovoljiti, a usredsrediti na ABA
Mada moje je misljenje da cemo protutnjati sve ove utakmice, dobiti redom PAO pa Cedevitu dva puta pa Darusafaku, od Loko izgubiti a mozda i brejknuti Unikahu.
Sto se tice drugog bolda mislim da je upravo to dobro, sto imamo vise vaznih meceva zaredom jer ce dizanje forme ako je bude pokriti sve meceve.
AJMO BRACO UZET AMERE