Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaycee Carroll napisao:@SG

Zemljak odlicno ja poznajem kosarku,samo sam neozbiljan i mrzi me da pisem :mrgreen: Vise volim da gledam Evroligu i ACB ligu,nego li hleb da jedem :D
nisam to osporavao niti u jednom trenutku. a mogao bi i da napises nesto duze kad ceo dan nista ne radis :D
By Jaycee Carroll
Salvatore Guliano napisao:
Jaycee Carroll napisao:@SG

Zemljak odlicno ja poznajem kosarku,samo sam neozbiljan i mrzi me da pisem :mrgreen: Vise volim da gledam Evroligu i ACB ligu,nego li hleb da jedem :D
nisam to osporavao niti u jednom trenutku. a mogao bi i da napises nesto duze kad ceo dan nista ne radis :D
Smisljam kako da dodjem do love :think: Pa analiziracu kasnije utakmicu Real - Barsa,jedino 1/4 sam propustio,bili mi neki gosti(uvek kad ima dobra utakmica imam gosti,ali bas uvek,do sad u sve 3 utakmice Partizana i Fmpa sam imao goste,evo sad za klasiko opet,kad ima LS opet,nisam nijednu utakmicu odgledao kao covek).
Korisnikov avatar
By Jaka
Ona trojka Walasa je slucajna, Xavi to nije uopste to crtao kao akciju :think: Sve je stvar improvizacije.
By Jaycee Carroll
Real je izgubio utakmicu u koju je imao vise skokova od Barselonu(34-26),bolji sut za 2 poena i moze se reci da su bolje koristili unutrasnju igru preko Felipea Reyesa i Mirzu Begica.Real je unistavao Barselonu skokom,pre svega ofanzivnim,preko Reyesa,Rudija i Mirotica.U utakmicu su usli dosta stegnuto i jedni i drugi,bilo je dosta nervoze na obe strane,sto je i prouzrokovalo neefikasnu 1/4 koja se je zavrsila u korist Barselona sa 11:10(to je bilo prvo i ispostavice se poslednje vodjstvo Katalonaca).U 2/4 Real je usao mnogo bolje,snaznije i agresivnije od strane Barselone.Reyes je kupio ofanzivne skokove,pogadjao ispod kosa,sa poludistance preko Lorbeka,Darden se razigrao,pogodio otvorenu trojku,pa dve dvojke,Katalonci u tim trenutcima delovali su jako zbunjeno,te sramezljivo su odgovarali preko Navara,ali i to nije bilo dovoljno da se ode sa jednocifrenu razliku na poluvremenu,bilo je +10 za Reala na kraju 2/4.
Na pocetku 3/4 Real se je opet bolje snasao,preko Rudija su otisli na najvecih +13(pogodio 3 slobodna bacanja),razigrao se i Serhio Ljulj pogodio novu trojku za Reala,pa je zatim Drejper postigao svoje prve poene(za 3).Barsa nije imala odgovara za igru Reala sve do pocetka 4/4 kad su Katalonci zaigrali znatno bolje u odbrani i sa serijom od 11-2 prisli su na podnosljivih -2 na 5 minute do kraja(59-57).Seriju su prouzrokovali Bred Oleson(koji je inace odigrao odlicnu odbranu na Kerola) imao 2-3 dobra ulaza i naravno La Bomba sa svojim nemogucim trojkama.Sve do poslednjeg minuta se igralo kos za kos,na obe strane,bilo je +1 za Real minut pre kraja,kad je Nikola Mirotic iz neverovatno tesku poziciju pogodio trojku za +4 Reala bukvalno u poslednjem sekundu.Barsa je uzvratila preko CJ Valasa,Sada je probio odbranu Reala izbacio sa CJ-a,a ovaj pogodio za 3 uz faul.Promasio dodatno +1 za Real i Serhio Rodrigez gubi loptu na 20 sekundi do kraja,na drugu stranu Oleson biva fauliran na 7,8 sekundi do kraja,pogadja oba bacanja,Real ima napad za pobedu.Sutirao Serhio sa vrha kapice,promasio,hvata ofanzivni Dzejsi baca flouter,biva fauliran,sudije "nisu videli kontakt" i zavrsava se sa brejkom Katalonaca.
Kljucni faktor po meni je bila 5-ta licna Felipeu Rejesu i greska Serhia Rodrigeza na +1 za Real i napad,30 sekundi pre kraja.

Da se nadovezem na ovo sto sam rekao o Pablu Lasi.Laso uvek krece u petorci bez klasicnog pleja Llull,Rudi,Suarez,Mirotic,Begic.Suarez je vrlo koristan igrac,igra dobru odbranu,odlican u skoku,zna da rasiri sutem za 3 poena,ali i on se vrlo malo koristi,veceras je odigrao samo 1/4(nekih 7-8 minuta).Darden se malo koristi,uglavnom on i Suarez treba da se rotiraju na poziciju niskog krila,al tu uglavnom Laso gurne Mirotica ili Rudija kako utakmica odmice,a Darden je veceras za nekih 10 minuta,ubacio 7 poena,uz to odigrao i odlicnu odbranu.Veliku gresku Laso pravi i sa Sloterom,koji veceras ako ste gledali mec,videli ste da Mavrokefalidis i Lorbek ne mogu da ga pomere,uz to odlican u skoku i u napadu sve sto dobije zavrsi najcesce zakucavanjem.Kerol takodje bez prave minutaze,mislim da je u regularni deo vise igrao i belezio puno bolje partije.Laso u ovoj seriji uopste ne koristi i Rafaela Hetsajmera koji za razliku od Slotera,Rejesa i Begica sa dobrim sutem moze da malo vise rasiri odbranu Reala,jer ima odlican sut sa poludistance i za 3 poena.

Cavi Paskval za razliku od Lasa puno bolje rotira i kombinuje.Jedino mislim da Xavi Rabaseda zasluzuje malo vecu minutazu,jer ima odlican sut,uz to igra i dobru odbranu.Potpuni pogodak Barseloni je dovodjenje Lukasa Mavrokefalidisa,covek je veoma opasan igrac,pogotovo u napadu.Bice ovde jos vatre,sad se serija seli u Kataloniju,ocekujem da Real dobije 1 od 2 utakmice na gostovanju.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
dobar post, prosto necekivano od tebe :mrgreen:
lepo si objasnio tok utakmice, ja nisam gledao celu prvo poluvreme na preskok a drugo sam bio tu sve vreme. lepo si docarao onima koji nisu gledali sta se desavalo. ;)

jedna velika greska nije Rodrigez izgubio loptu na +1 i 30 sekundi od kraja vec Ljulj nakon bloka i odmotavanja Slotera koji je igrao jer su Begic i Mirotic izasli zbog po 5 faulova. to ne mozes tek tako da svalis na mog Rodrigeza!

pravo je cudo kako se Barsa vratila u 4/4 i to mi je promaklo dok sam ljustio pomorandzu, odjenom sa -10 su dosli na -3 trojkom Navara ... onda neshvtivo da nisu svirali faul na kraju, ali dobro Spanci su to sto bi reko moj cale oni su gori od nas zato sto kod njih su i jedni i drugi cigani , a kod nas samo jedni :D
Korisnikov avatar
By familija
Sudije u ovoj seriji, u seriji u Grckoj, u zavrsnici fudbalske lige sampiona, su se IZGRESILE ZA MEDALJU...
Samo je kod nas prisutna teorija zavere...
Ove nase sudije pod kakvim pritiskom sude, jos i odlicno dele pravdu... :snooty: :snooty: :snooty:
Korisnikov avatar
By familija
Salvatore Guliano napisao:dobar post, prosto necekivano od tebe :mrgreen:
lepo si objasnio tok utakmice, ja nisam gledao celu prvo poluvreme na preskok a drugo sam bio tu sve vreme. lepo si docarao onima koji nisu gledali sta se desavalo. ;)

jedna velika greska nije Rodrigez izgubio loptu na +1 i 30 sekundi od kraja vec Ljulj nakon bloka i odmotavanja Slotera koji je igrao jer su Begic i Mirotic izasli zbog po 5 faulova. to ne mozes tek tako da svalis na mog Rodrigeza!

pravo je cudo kako se Barsa vratila u 4/4 i to mi je promaklo dok sam ljustio pomorandzu, odjenom sa -10 su dosli na -3 trojkom Navara ... onda neshvtivo da nisu svirali faul na kraju, ali dobro Spanci su to sto bi reko moj cale oni su gori od nas zato sto kod njih su i jedni i drugi cigani , a kod nas samo jedni :D

Pa posteno, prosli put nisu Barsi, sad Realu...1:1.. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By familija
Ma jednostavno je i ovo ko Partizan-Zvezda...
Tacno nije dao onaj odozdo (ili raspored zvezda, ali kako god), da ovo Real dobije....Pa Real je imao toliko prilika tokom da zadrzi to sto se odlepljivao (mislim da je tri puta imao razliku 10-ak poena, koju je Barsa svaki put stizala i uvodila mec u neizvesnost) da udje u mirnu zavrsnicu i privede mec kraju..ali jednostavno to nijednom nisu uspeli...Sa druge strane, Barselona je u toku utakmice na zaostajanju od 2-3 poena imala toliko napada da izjednaci i preokrene, da i ona na kraju nije zasluzila da pobedi..ali tocak srece je ovaj put stao na njih i cao...
Trojka Mirotica za +4 50-ak sekundi do kraja je bila nestvarna...sa krova dvorane... :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]