Stare teme
By Gsk133
Iskreno nisam očekivao pobedu i pozitivno sam iznenadjen. Postavka je bila savršena I sada da li je do nas(a biće da je to) ili je Zvezda imala loše veče više nije ni bitno.
Inače Nedovic je napravio ravno 6 koraka kod zadnje trojke(ali ni to nije bitno).
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Bitna pobeda u utorak, totalno bezvezno da smo klasična domaćica poslali... Imamo veliki kvalitet i imamo širinu, te me zbog toga najviše užasavaju utakmice u kojima, kao što su bile Valensija i Makabi, ne možemo ni da prismrdimo protivniku, a oni nam se celu utakmicu nude. Nestvarno mi je da ne može energija da se digne i da se nađe dodatni motiv da se pokrene ekipa u trenucima kada ne ide kako treba... Bitan meč sa Žalgirisom nas čeka u kojem smo favoriti jer dolazimo sa dve vezane pobede, a oni su u crnoj seriji od dva poraza od konkurenata u vidu Efesa i Panate... Svakako oni su na domaćem terenu dosta težak protivnik, nešto kao Zvezda prethodnih godina, što nama ne leži nikako i plašim se te utakmice iskreno.

Pobede nad Zvezdom i Asvelom su nas poslale na 11-11 posle 22 kola EL, što je prvi put da smo na neutralnom skoru. Veliki je to rezultat, ali opet ostaje žal za tih par utakmica u kojima smo imali realne šanse da dobijemo protivnika. Nakon ovog meča idu Bajern, Fener, Alba, pa turneja po Italiji i onda 5 teških utakmica od kojih je 3 kod kuće, gde imamo vezano Efes, Olimpijakos, Real, Barsu i Monako, a za kraj zeleni zecovi iz Atine dolaze u Arenu...

Po mom nekom mišljenju, ako uzmemo u narednih 6 utakmica 4 pobede to će biti odlično, a onda u zadnjih 6 utakmica bismo trebali da uhvatimo bar 2 pobede da bismo mogli da očekujemo neke šanse za PO. Naravno, mi mo pokazali da možemo da dobijemo i Efes i Fener i Monako i da možemo kod kuće da dobijemo bilo koga, tako da nada neka postoji.

Idealna situacija bi bila da se dobiju Žalgiris i Bajern na strani, onda bismo na krilima pobeda ušlli u Kup Radivoja Koraća, gde ako osvojimo dobijamo neviđeni bust za taj poslednji deo sezone...

Ali, kao što rekoh od ovog Partizana nikad ne znam šta mogu da očekujem, jer očigledno da nemaju nikakav karakter i da su skup profesionalaca, odnosno suprotno od onoga što smo godinama mi ovde forsirali.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da smo uzeli samo dve, eventualno tri pobede, gde smo imali, lagano sada u top8

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Čet Feb 02, 2023 11:37 pm Da smo uzeli samo dve, eventualno tri pobede, gde smo imali, lagano sada u top8

Vidi Baskonija i Zvezda su najgori porazi koje smo imali, to se najteže preboli. Imali smo uz to i poraze u kojima kao što sam rekao smo trebali da dobijemo, protivnik nije igrao ništa specijalno, ali smo na kraju igrali sa nekih 70% i bez dodatne energije da prelomimo i pobedimo. Tu naravno stavljam i utakmicu sa Cedevitom, koja je izgubljena vrlo rutinski.

Danas zato mnogo bitna utakmica, ako Efes izgubi od Olija, a mi posečemo ludu zelenu šumu mi smo danas već u top 8, postoji i opcija da budemo 7. već večeras, ali ajde prvo mi da dobijemo.
Korisnikov avatar
By skeske
Odlicna sansa za Pertizan. Igra se ustabilila, u dobrom ste ritmu i i prirodno bi bilo da nastavite seriju pobjeda.
By Gsk133
Prva pobeda nad Zalgirisom u gostima u istoriji naših duela. Nestvarno smo odigrali i čak i kada se približio Zalgiris odmah smo imali odgovor nismo panicčli. Timska igra celog tima, odlično spremljena utakmica Obradovića, dobra odbrana gde smo ih terali na teške suteve. Velika pobeda protiv tima koji ima jak domaći teren i koga je tesko dobiti kući. A pre svega jedno veliko ime evropske kosarke i tim sa velikom tradicijom.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Izlapeo željko, došao ovde da juri klinke, ide na koncerte, da se opija...

• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 55

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]