Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Hollins jeste super, pogotovo kada vidimo trenutne igrače, ali on je meni više bek nego krilo. Super je u čuvanju bekova, ali previše mi je lagan za trojke tipa Papapetrou, Kalinić, Deck i slični.

Vildoza, Nedović i on su mi malo fizički tanki, a očekivati je da budu na terenu kada se bude lomilo.

Nisam pametan. Samo znam da Holland nema veze o ovom sportu. Ne znam kako je nekome palo napamet njega dovesti?!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Јесте лаган за те тројке,али брате мили,кад видим шта ми имамо и како играмо,дође ми да се упуцам..

За Холанда нисам био сигуран у старту какав је и што не добија минуте,али кад сам видео јуче шта ради,дошло ми је да кажем ону чувену за крокодила и главу..

Добар је искорак Ивановић на ова два меча.. Међутим и даље пола тима служи само да попуни ростер..
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao: Sre Nov 23, 2022 3:07 pm Ma kakav Holins, samo jako krilo nam fali, odbranu nek peglaju Markovic, Lazic i Lazarevic
Марковић и Лазић не играју уопште одбрану.. Покушавају,али то је толико лоше.. А у нападу не постоје..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Sre Nov 23, 2022 1:52 pm Hollins jeste super, pogotovo kada vidimo trenutne igrače, ali on je meni više bek nego krilo. Super je u čuvanju bekova, ali previše mi je lagan za trojke tipa Papapetrou, Kalinić, Deck i slični.

Vildoza, Nedović i on su mi malo fizički tanki, a očekivati je da budu na terenu kada se bude lomilo.

Nisam pametan. Samo znam da Holland nema veze o ovom sportu. Ne znam kako je nekome palo napamet njega dovesti?!
Pa malo je trojki u EL koji mogu fizički da odgovore Papapetruu, Deku, Kalini... Evo nekih opcija: Hanga, Sikma, Luča, Klajburn, Blosomgejm iz Monaka, Datome, Šilds, Tomas, Dešon Pjer, Hejz Dejviz, Bejkon, Ponjitka, Klaver... Ko je od njih realno opcija ne znam

Što se tiče Holanda, mislim da je bilo jasno zašto je doveden, zbog toga što nas je dobio u Areni.
Korisnikov avatar
By MileBL
Zex88 napisao:
MileBL napisao: Sre Nov 23, 2022 3:07 pm Ma kakav Holins, samo jako krilo nam fali, odbranu nek peglaju Markovic, Lazic i Lazarevic
Марковић и Лазић не играју уопште одбрану.. Покушавају,али то је толико лоше.. А у нападу не постоје..
Pronace njima Ivanovic uloge, ja ocekujem da se minutaza skrati a kad udju zalagnje da bude na max
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav je pokusaj ovo bio samoubistva to nije normalno..Sve sam živce izgubio..
Digli mi pritisak na 300 sa 200..

Dobrić i Lazić katastrofa..Holand isto..

Ivanović ponovo dobar..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 79

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija