Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
To zasto je ova sezona skuplja,obrati se Covicu..O tome sta tebi odredjuje sta je dobar trener ne bih,jer po istoj racunici,Sale Đorđević je smeće od trenera..A mogao bih i neke vrhunske trenere da nabrojim..Čuj,promašio sa pojačanjima,loš trener.. Dule,Željko,Duda,Kari,sve smeće od trenera..
Ajde da cujemo koji su to treneri bolji?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Prvo, pitanje je koliko su svi igraci Radonjin izbor.
Drugo, pa i mi smo gubili kup ili jedva osvajali u najboljim danima. Jbte to je kup, tu se najlakse kiksne.

Kako bi bilo dobro da Legenda krene sa onom svojom standardnom trenerskom vrteskom, a sad ima priliku i da je osvezi Gurovicem. Spreman je Gurke, prosao je bazicnu obuku.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ko šta radi, Zvezdaši smjenjuju Radonjića. Nisam siguran da bi ga i osvajanje EL osiguralo na duže od pola sezone.
Fino kaže Hajzenberg, kraj sezone je relevantan.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:To zasto je ova sezona skuplja,obrati se Covicu..O tome sta tebi odredjuje sta je dobar trener ne bih,jer po istoj racunici,Sale Đorđević je smeće od trenera..A mogao bih i neke vrhunske trenere da nabrojim..Čuj,promašio sa pojačanjima,loš trener.. Dule,Željko,Duda,Kari,sve smeće od trenera..

Poslednja izmena od Peja u Pon Feb 22, 2016 7:05 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MileBL
Voli Legenda mjenjati trenere, ali nije ni on toliko glup da ovkakv tim prepusti nekome ko nije dorastao da vodi EL tim, razumije se i Legenda pomalo u kosarku.

Inace ove sezone od Miskovih prcija jos nismo imali posla sa Albom, mogao bi Misko izvesti neku multi rotaciju.
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:To zasto je ova sezona skuplja,obrati se Covicu..O tome sta tebi odredjuje sta je dobar trener ne bih,jer po istoj racunici,Sale Đorđević je smeće od trenera..A mogao bih i neke vrhunske trenere da nabrojim..Čuj,promašio sa pojačanjima,loš trener.. Dule,Željko,Duda,Kari,sve smeće od trenera..

Zex ja stvarno tebe ne razumem..ides iz krajnosti u krajnost

Ukratko, ja sam ovde izneo svoje misljenje koje jasno glasi:

Radonjic je dobar trener, postigao je dobre rezultate za svog mandata, verujem da ce i ovu sezonu zavrsiti s nekim trofejom, ali ja sam misljenja da treba da promenimo trenera na kraju sezone iz objektivnih razloga koje sam vec navodio, smatram da taj novi trener ne treba da bude stranac i neki matori sujetan nas covek, vec domaci trener srednjih godina koje nasa zemlja poseduje i tu je kraj.
To je samo moje misljenje, koje moze biti ispravno ili ne.

Ti se sa tim mozes sloziti, ili ne. Ne slazes se i meni je to jasno ali nemoj izvrtati moje reci i bzvz vodimo raspravu koja moze trajati do sutra. Pokusavas da predstavis da ja eto ne priznajem njegove uspehe, pamtim samo neuspehe, da svoje misljenje iznosim iskljucivo pod utiskom ovog ovog poraza, povlacis neke nepotrebne paralele...

Ja nisam neki navijacki fanatik, ne pisem Radonja ovo Radonja ono, a znas sta sve pisu na raznim sajtovima.
Svoje misljenje sam argumentovao i nemam sta da dodam.

Edit: nesto sam zasrao sa ovim citiranjem , zato su dva posta, obrisite ovaj gornji
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja te pitam vrlo jednostavno pitanje.Koji je to bolji domaći trener srednjih godina od Radonjića?

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Ja te pitam vrlo jednostavno pitanje.Koji je to bolji domaći trener srednjih godina od Radonjića?

Kokoskov, Sasa Obradovic, Dzikic, Zoran Lukic, Luka Pavicevic, Trifunovic, Vukoicic.

Glupo je direktno reci bolji, to je 6-7 ljudi koji su kvalitetom slicni.

Neki su bolji, neki su slicni njemu, neki losiji, ali to je okvirno 7 ljudi za koje mislim da sigurno ne bi losije vodili ovakvu Zvezdu, u ovakvoj konkrenciji u ABA i KLS.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Lukić, Pavićević i Vukoičić. Stvarno? Bez ikakve provokacije, navedi nam njihove prednosti i dosadašnje uspjehe koji ih stavljaju iznad Radonjića.
Mogao bih mirne duše da dodam i Trifu, ali on je legenda kluba, pa ga izostavljam.
Isto vrijedi i za Džikića, kojeg neizmjerno cijenim, a koji je nerealna opcija, vjerovatno za vjeki vjekov.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
MookieBlaylock napisao:Lukić, Pavićević i Vukoičić. Stvarno? Bez ikakve provokacije, navedi nam njihove prednosti i dosadašnje uspjehe koji ih stavljaju iznad Radonjića.
Mogao bih mirne duše da dodam i Trifu, ali on je legenda kluba, pa ga izostavljam.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Kao prvo, mislim da je neumesno porediti, ne moze se tek tako izvuci zakljucak da je neko bolji i da je to tako za vek i vekova.

Najblize istini mozemo doci kad poredimo uslove u kojima rade i srazmera rezultata naspram ulaganja.

Lukic, uzeo kup u Rusiji, polufinale EC, igrao finale VTB lige, proglasen za najboljeg trenera u Rusiji jedne sezone.

Vukoicic uzeo ABA 2005/06 sa FMP-om, u daleko jacoj ligi nego li je sada. Da ne spominjem sto je tad imao bar 10 tak godina manje nego Radonjic prosle. Vodio odlicno Zvezdu, smenjen posle prvog pada forme. Radonja ih je imao i previse.

Pavicevic prvak Nemacke, igrao polufinale ULEB kupa sa hemofarmom, Radonja je to igrao sa mnogo jacom Zvezdom.

A sad bih ja uzvratio kontra pitanjem, sta je to Radonja bajno postigao?

U uslovima nevidjenog pada konkurencije, kada Partizan tone sve nize i nize iz godine u godinu i kada isto tako tone i ABA i KLS uspeo je da izgubi dve domace titule, da se dvaput kolje sa Megom za kup, da nas oslobodi igranja EL posle poraza od Cibone, da dva puta izgubi na isti nacin od istog kluba u roku od mesec dana i jos mnogo toga.

Ne sporim, bilo je i uspeha, igramo dva puta uzastopno top 16, uspeli smo prosle godine da skinemo konacno skalp Partizanu.

E sad i tim uspesima treba dodati okolnosti koje ovi treneri nisu imali:

Pun Pionir, navijanje kako na domacem terenu tako i gostima, menjanje milion igraca, vecu motivaciju svih Amera u EL nego u nasim takmicenjima.

Ne bih sad da budem bezobrazan, ali za mnoge pobede ove sezone on je imao vise srece nego pameti. Ali prica o tome bi vec bila trazenje dlake u jajetu.

Njegov najveci kvalitet je mix toga sto nije previse dobar trener da bi imao drugacije razmisljanje od Covica a sa druge strane nije toliko los da ne uspe da napravi uspeh sa ovakvom Zvezdom u ovakvoj konkurenciji, to ga cini odlicnim trenerom za Zvezdu, ali generalno kao trener on nije ni prici ovima.
Da li sam ja u pravu pokazace vreme koje dolazi, tj trenutak kad Radonja ode u neki drugi tim.
  • 1
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Savo Drezgić nakon što se nije snaša[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]