Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Zar neki forumasi nisu pisali da je Blic prozvezdaski list ili sta god da je?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Slobodno kazi Poska.:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By The Answer
To prozvezdaški meni lično ne znači mnogo, samo pogledaš komentare na fb stranici rsb i shvatiš da smo mi sami sebi najveći protivnici ( to ti je brale moj fin izraz za to da je najveća gamad baš među nama)

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Nisam mislio samo na Posku. Njega ne uzimam za ozbiljno sve dok bude copy/paste sa Avangarde. Mislio sam na @rudonju, cini mi se da je on to pisao.

@Answer
To sranje od foruma nisam nikada citao pretjerano. Dok je pisao jedan lik bilo je dobrih informacija o mladjim kategorijama, a to me interesovalo. I naravno, prelazni rok se morao ispostovati.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja na rsb-u prelazni rok i temu uz pivce,za ostalo nemam snage..
Znas kako se kaze,nema vecih cigana od nas cigana..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By The Answer
Ma ne forum, nego stranica na fejsu pa idioti koji tamo pišu komentare. Mada, komentari na većini fejs stranica su uglavnom od idiota, kao da ih neka viša sila vuče da pišu tamo.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
U ovoj situaciji je nevazno ka sta pise, svi znamo da Covic odlucuje, ja bih voleo da Radonjic ostane i da uspesno izvuce sezonu do kraja, ali isto tako ne bih se iznenadio da ga Covic zamjeni.
Korisnikov avatar
By Peja
apsolutno nisam za to da se radonjic sad otera, pustio bih ga do kraja sezone po cenu da nista ne osvojimo.

Mislim da se svakako na kraju sezone zavrsava njegova karijera u klubu, jednostavno ako napravi dobar ili identican rezultat kao prosle godine otici ce u bolji klub, ako to ne uspe otici ce zbog neuspeha a doslo je i do zasicenja

Najgore sto moze da se desi je da sada dodje drugi trener kad nam tek predstoje najvazniji mecevi.

sve vise mislim da ce ucesnika EL dogodine najmanje odlucivati teren i finale ABA..tako da radonja prakticno i ne moze 'mnogo' da zasere..

Ja bih voleo novog trenera sledece sezone i Zvezdu u EL
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]