Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Nema potrebe da se ova tema pretvori u "za i protiv Kerola". Jeste glupo ono obracanje, covek je napisao onako kako on to vidi. Ako nije u pravu, skrene mu se paznja i gotovo. To da li neko "lupa", "frlja" ili slicno ne treba njega da zanima.

Takodje Gurijev brat presao granicu dobrog ukusa i skrenuta mu paznja.

Hajde da se vratimo onome zbog cega je tema i otvorena.
Korisnikov avatar
By Kure
Mutinjo napisao:Nema potrebe da se ova tema pretvori u "za i protiv Kerola". Jeste glupo ono obracanje, covek je napisao onako kako on to vidi. Ako nije u pravu, skrene mu se paznja i gotovo. To da li neko "lupa", "frlja" ili slicno ne treba njega da zanima.

[highlight=#ffff80]Hajde da se vratimo onome zbog cega je tema i otvorena.[/highlight]
Ok.

U Igokeu došli Nikola Gaćeša (PF - 205cm) i Draško Knežević (PG - 185cm), a Adamović (PG) otišao u Rumuniju.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Hahaha, izvinite, ali moram samo jos ovo da primetim. Sad sam se vratio na taj post. Jaycee je napisao 90% isti sastav kao i Dacha, s tim sto neki igraci mogu da pokrivaju vise pozicija, sto i sami znamo. Dakle, daleko od toga da je bilo "lupanje", cak je pogodio pozicije za skoro sve igrace :)

No, stvarno, bolje da nastavimo o kosarci.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kure napisao:
Mutinjo napisao:Nema potrebe da se ova tema pretvori u "za i protiv Kerola". Jeste glupo ono obracanje, covek je napisao onako kako on to vidi. Ako nije u pravu, skrene mu se paznja i gotovo. To da li neko "lupa", "frlja" ili slicno ne treba njega da zanima.

[highlight=#ffff80]Hajde da se vratimo onome zbog cega je tema i otvorena.[/highlight]
Ok.

U Igokeu došli Nikola Gaćeša (PF - 205cm) i Draško Knežević (PG - 185cm), a Adamović (PG) otišao u Rumuniju.
Ja iskreno nisam cuo za ove igrace, ali po statistici deluju sasvim ok...
Korisnikov avatar
By Kure
Ovaj Gaćeša je igrao u NCAA, sigurno ga je Toin skenirao...Igrao je za Helios prošle godine... Knežević je zemara iz Mrkonjić Grada...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Imam neki osecaj da ce Igokea i Mega da budu visoko na tabeli ove sezone...
Iskreno ja ocekujem da MZT i Igokea imaju losije rezultate nego minule sezone. Gecevski je jos stariji, Nikolovski mi ne uliva gotovo nikakvo poverenje. Cekovski isto nije epitom mladosti i poletnosti, dok Lucic jeste ok igrac, ali nista vise od toga. Moze da odradi neku rolu i to je to. Ne znam kakvi su igraci Markoski i Kostoski, znam da su imali dobre sezone u Makedoniji, ali ne znam koliko im je to dovoljna preporuka. Generalno mi deluju kao ekipa koja je prilicno fizicki i atletski slaba na spoljnim pozicijama, dok na unutrasnjim nema potrebnu visinu. Glavni igrac im je previse mator. Jedina im je nada da igraju dobro u Skoplju jer imaju vruc teren, ali na gostovanjima mislim da vise nece praviti iznenadjenja kao prosle sezone.

Sto se tice tima iz RS-a, oni prave lep tim, ali cinjenica je da prvo mesto u regularnom delu tesko da mogu da odbrane. Jednostavno drugi ce ove sezone biti verovatno dosta snazniji.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Da, ni meni MZT ne deluje nesto posebno...

Za Igokeu sam rekao - "visoko", naravno ne mislim na 1. mesto, ali ih vidim u vrhu, svidja mi se ovaj njihov tim.
Korisnikov avatar
By Kure
Ako ostanu bata Jora, Dozet, ćelavi Slovenac, i odigraju u prošlogodišnjoj formi, uz dva-tri dobra pojačanja, Igosi će ponovo biti zajebani sa onom fizonomijom petorke u kojoj svako može da preuzne svakoga...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kure napisao:Ako ostanu bata Jora, Dozet, ćelavi Slovenac, i odigraju u prošlogodišnjoj formi, uz dva-tri dobra pojačanja, Igosi će ponovo biti zajebani sa onom fizonomijom petorke u kojoj svako može da preuzne svakoga...
Da ne znam da si Kostunica glavom i bradom, sad bih te pitao: "Kostunice, ti li si" ? :lol:

Joksimovic ( celavi Slovenac ) otisao odavno :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 37

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]