Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Edibledi napisao:
kontrabas napisao:Tek sam se sad priključio. Jer ovo onaj isti tim protiv koga smo imali 30razlike? U čemu je stvar? Jer mi slabo igramo ili su oni nekako dobili krila? Ili nešto sasvim drugo?
Мени је деловало у првој утакмици да нас пуштају јер им ништа не значи а проценили су да им је лакши противник у 1/4 финалу Летонија него Литванија.
Добар је резултат сребрна медаља. Види се да је атмосфера напржена да Турци морају ово да добију по сваку цену. Клинци су то и ово је изгледа за њих превелики притисак, никад нису играли пред оволико бучне публике, игра се агресивно и то се пушта домаћину...
Meni se čini da nismo dobro postavili igru. Oni mnogo lako idu na ulaz i na faul posle bloka, mora to bolje iskakanjem da se brani. Čudi me, jer su to u prvoj utakmici super branili.
Korisnikov avatar
By Zex88
A sto mi igramo zonu kad je ne znamo igrati?
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Sami sebe pobedjujemo.
By tremi08
Radovanovic i Pavlovic su s*ebali 10 poena. Vucetic potpuno beskoristan. Najgora utakmica koju smo igrali. Sudije navlace za njih,ocekivano ali su i bolji. Za 27 minuta su dali 8 trojki. Sad se vec sprdaju sa nama.
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobar1971 napisao:Sami sebe pobedjujemo.
Ma gde,Turci nas rastavljaju na proste delove.. Za mene je najjaci utisak kako igramo zonu.. Minimun dva sama Turcina ostaju..
By surda
Ma kakve sudije. Ne znam kako je bilo u prvom poluvremenu, no ovo sto sam ja gledao ovu trecu cetvrtinu odbrane smo bez. Cini mi se da su momci pali pod pritiskom. U svakom slucaju i plasman u finale je veliki uspijeh za ovu generaciju.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Zex88 napisao:
Grobar1971 napisao:Sami sebe pobedjujemo.
Ma gde,Turci nas rastavljaju na proste delove.. Za mene je najjaci utisak kako igramo zonu.. Minimun dva sama Turcina ostaju..
Igramo sa dva dodavanja i šut ili igra 1 na 1, promašujemo zicere, pravimo korake 4-5 puta i dodaš zonu 1-3-1 čini mi se i eto kraja.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 30

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]