Stare teme
Korisnikov avatar
By hurricane
Danas u 18:00 igramo sa Špancima, prilika da osiguramo 1. mesto u grupi. Mada više bih voleo da sad izgubimo, a da ih dobijemo u nokaut fazi.
Gledam sastav Španaca i vidim da nema Diopa, jel zna neko šta je s njim, povreda il nešto drugo?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam sta je sa njim. Moguce da je neka povreda ili dogovor sa Kahom da propusti ovo prvenstvo radi nabacivanja mase.
Korisnikov avatar
By hurricane
Gledao sam ga skoro na nekim slikama, nabacio je mase, biće zver od njega. A pre dve godine Kaplanović je bio za njega razbijač.
@Jomer Da u pravu si po našem u 17h
Korisnikov avatar
By hurricane
Ovaj Francuz Jaiteh, nije nikad bio kao grančica, godište 94-95 pratim 5-6 godina i uvek je bio "jak", mada to možda i ima veze iz kog su dela Afrike poreklom. Meni kod crnih košarkaša uvek padaju u oči njihovi listovi. Ima crnaca sa jakim listovima i onih koji imaju tanke male listove i po pravilu ti što nemaju listove su skočniji.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se, on je vazda bio zivotinja. Uvek ima izuzetaka, ali meni je klasicni crni centar sa nekih 16 godina, visok, tanak, skocan. Jbg, stereotipi su cudo :)

EDIT: Potpuno si u pravu za ovo iz kog dela Afrike dolaze, ima tu dosta razlike.
Korisnikov avatar
By Lepus
hurricane napisao:Ovaj Francuz Jaiteh, nije nikad bio kao grančica, godište 94-95 pratim 5-6 godina i uvek je bio "jak", mada to možda i ima veze iz kog su dela Afrike poreklom. Meni kod crnih košarkaša uvek padaju u oči njihovi listovi. Ima crnaca sa jakim listovima i onih koji imaju tanke male listove i po pravilu ti što nemaju listove su skočniji.
Razlika u listovima je sledeca. Vecina crnih kosarkasa (pogledati Kobea) ima tanke, a dugacke listove. Ta osobina im daje bolji odraz posto se list "ponasa" kao feder. Sto je on duzi, kontrakcija je veca, a sa tim i skocnost. Ovi sto imaju velike (debele) listove od toga nemaju skoro nikakvu korist.
By surda
Lepus napisao:
hurricane napisao:Ovaj Francuz Jaiteh, nije nikad bio kao grančica, godište 94-95 pratim 5-6 godina i uvek je bio "jak", mada to možda i ima veze iz kog su dela Afrike poreklom. Meni kod crnih košarkaša uvek padaju u oči njihovi listovi. Ima crnaca sa jakim listovima i onih koji imaju tanke male listove i po pravilu ti što nemaju listove su skočniji.
Razlika u listovima je sledeca. Vecina crnih kosarkasa (pogledati Kobea) ima tanke, a dugacke listove. Ta osobina im daje bolji odraz posto se list "ponasa" kao feder. Sto je on duzi, kontrakcija je veca, a sa tim i skocnost. Ovi sto imaju velike (debele) listove od toga nemaju skoro nikakvu korist.
Kako nikakvu korist, nisi li onda cvrsci na nogama, bolje zidas poziciju i sl?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 40

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]