Stare teme
By Gost
Vazna pobjeda
Igra u pojedinm momentima nije bila na nivou, najvise smo imali problema sa reakcijom na njihovu promenu nacina odbrane.
Nadam se da ce sa Jovicem biti sve ok.
Korisnikov avatar
By MileBL
Vazna pobjeda
Igra u pojedinm momentima nije bila na nivou, najvise smo imali problema sa reakcijom na njihovu promenu nacina odbrane.
Nadam se da ce sa Jovicem biti sve ok.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
1. Za mene je ovo bila sve samo ne Evroligaska utakmica. Uopste nisam imao osecaj da igramo Evroligu, kao da je obicna utakmica ABA lige koja nista ne znaci. Nisam navikao da igramo sa komsijama u Evropi, a Zvezda je stalno vodila tako da nisam imao osecaj da igramo Evropu. A i gledao sam fudbal, pa kada sam poceo pratiti kosarku u drugoj cetvrtini smo imali dvocifrenu prednost.
2. Radonjic je izbegao otkaz i ova pobeda ce biti dokaz igracima i navijacima da mozemo da pobedimo Cedevitu. Da smo izgubili i 3 put ove godine od njih Radonjic bi morao da dobije otkaz. Ako ga je dobio Blat kao prvi na Istoku jer gubi preko 20 razlike od sampiona lige, onda bi morao i Covic da da otkaz Radonjicu. Ipak Radonjic je veceras pobedio i to je ono sto je trenutno dobro.
3. Ne mogu da se slozim sa Pejom da domaci igraci nose Zvezdu. Realno nose je 3 stranca Cirbes, Miler i Kinsi, zatim su tu iskusni domaci igraci Jovic, Lazic, Simonovic i Stimac, a onda tri mlada igraca Guduric, Micic i Dangubic. Danas je dobio minutazu i Rebic i solidno je odigrao.
4. Nadam se da ce nam ova pobeda dobro doci, a ocekujem da i u narednom kolu, posle nedelju dana pauze, dobijemo i Efes i krenemo ka TOP 8.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
The Answer napisao:Opet 6500 ljudi Slika Slika Slika

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Haha taj rad, ja sam ceo mec stajao na stepenicama sa kojih nisam mogao da se pomerim ni cm, jebes mi se sve ako ne sabijemo 10 000 ljudi u onom Pioniru!
Sto se tice utakmice dobro smo poceli, Joviceva povreda nas je malo poremetila, jer je Rebic delovao poprilicno izgubljeno, srecom Micic pokazao deo svog potencijala, navijanje u prvom poluvremenu sahrana, u drugom rapsodija, cestitke momcima na pobedi, Guduric ima vruce srce i muda do poda i zato ce biti veliki igrac.
Takodje hteo bih da istaknem prisustvo omiljenog srpskog sina, mislim da nasa nacija nece imati voljenijeg sportistu i generalno licnost od Novaka Djokovica, covek je dobio ovacije, svetska faca, mislim da ga vecina nas dozivljava kao clana porodice, videti veceras njega, Dekija Stankovica i brata Pantelu na jednom mestu je bilo pravo zadovoljstvo!
Idemo dalje, sve smo blizi ostvarenju sna!
Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao:Bilo bi jako fino da Efes dobije zelene večeras.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Zasto?
  • 1
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je drag[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]