Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mladje kategorije napisao:Pozdrav svima,od narandzastog foruma citam sve,redovno, i nisam imao nameru da pisem,i verovatno necu preterano :)
Da se i predstavim- iz Beograda,Zvezdas,igrao kosarku 10 godina,i 9 sezona radim kao trener u Beogradskom klubu.

Verovatno se ne bih ni sad oglasavao,ali jedna stvar me je bas iznervirala,a nije slucajna....ARANITOVIC ALEKSANDAR,kao sto se znalo da povrede u Partizanu nisu slucajne kad je profesor Koprivica otisao,tako se znalo zasto se povredio Nemanja Aleksandrov,a sad i Aranitovic,bez obzira sto se ta povreda desila u Mega Leksu,ona je samo cekala trenutak.

Glavni problem je sto to najtalentovanije dete (dominantno fizicki pre svega) ,igralo za 2 reprezentacije svako leto,za juniore ,kadete-uvek,PREOPTERECENJE.
Zasto to radimo najboljoj deci ? Jos u Beovuku dok je bio,fizikalija se nije dovodila u pitanje,samo zato je i izdrzao duze nego vecina da se ne povredi.

@GIRA PFC -sa navijacke teme (ima talentovane dece) ,uvek je i bilo i bice,ali ne treba jos pricati o deci 2002 ili 2003,ima vremena za njih ;)
Dobrodosao!
Zasto sto imamo trenere koji se boje za svoju funkciju i kojima nije primarni cilj razvoj igraca, vec rezultat sto je tragikomicno kad su u pitanju mladje selekcije, secam se da li prosle godine kako je isto Stefan Peno igrao bukvalno dva takmicenja u roku od 20 dana, stvarno debilno. Ne vidim na koji nacin to moze da pomogne igracu, tako da mi je najlogicniji odgovor ovaj koji sam ti dao.
By Mladje kategorije
U tome i jeste poenta,napraviti primarna takmicenja reprezentacija (ako je uopste i cilj rezultat kao) , i rasteretiti takve pojedince kao on,ili neki Pecarski,Nakic i ostali koji dolaze.....
Hvala na doborodslici :)
Korisnikov avatar
By Lepus
I Radanov potpisao profi ugovor na tri godine. Ostaje jos Simanic.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sramota je sto je Radanov potpisao samo na 3 sezone. Sledece godine pitanje dal ce biti medju 12 igraca, a one tamo mozda zaigra kao Guduric ove i mi cemo vec tada morati da ga prodamo, ako ne bude hteo da obnovi i produzi ugovor.
Potpisivanje igraca na 3 godine u kosarci, a 2 ili 3 u fudbalu ima samo u Srbiji. Lepo potpises ugovor na 5 godina i budes siguran.
Korisnikov avatar
By Lepus
I ja mislim da je prvi ugovor max 4 godine dugacak.
Korisnikov avatar
By Zex88
Izrutinirali u Laktasima..Simon i Lazinjo izdominirali..
Sada,napred Olimpija!!!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 329
Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]

Oly - Valensija finale ako Bog da