Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Drugu utakmicu za redom gubimo prednost kad Junior udje u igru i napravi par gluposti.
Donekle ne razumjem Tomica, mislim da mora gurati Braunove jer neke alternative nema

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da će skapirati da Junior može samo Aba.. E sad, stvarno bi trebalo da bude to pre nego sto ostanemo bez ikakvih šansi za bilo kakvu borbu za top8..

Sledi Fener i nadam se puna Arena..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Odgledah sada na preskoke snimak utkamice. Samo jedno ime je vrijedno pomena, Filip Covic. Vrijedno pomena u smislu da svaki njegov minut na terenu zgadi kosarku onome ko gleda utkamicu gdje on igra.

Tomic takodje pogubljen, ne zna uklopiti igrace koje ima, a nije da nije imao vremena. Oba Brown-a ne znaju sta igraju, posebno Derick. Ja nisam vidio nijednu akciju za njega (bio neki polublok da primi loptu na niskom postu, ali ni tada lopta nije dosla do njega).

Tek je pocetak sezone, ima jos dosta vremena, ali nije da sam nesto odusevljen,
Korisnikov avatar
By MileBL
Brauni ako jos nisu dosli na red za uigravanje to je ohrabrujuce, mada vise izgleda kao da Tomic nema povjerenje u njih.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Najveci je problem sto ekipa igzleda bolje sa Covicem nego sa Braunom. Naravno Covic ne moze da igra na gostovanjima ovakvim ekipama sa jakim domacim terenom gdje trebas da igras napad pod faulom, ali Braun bi to morao. Mislim, ok, treba da se prilagodi, ali opet frustrirajuce je sada. Dug je put pred nama, ali sreca da se racuni svode na kraju.
By milanezija
Ekipa PAOa je bolje izgledala sa Covicem, pa lik im je tri kontre otvorio. Sa Braunom ste imali 17-8, nakon ulaska juniora 19:24 ako ne gresim

Sve da je Braun pucao na svoj kos, ne vidim kako ste bolji sa juniorom. Plus Brauna vredi istrpeti a ovoga ne znam bas
Korisnikov avatar
By Lepus
skeske napisao:Najveci je problem sto ekipa igzleda bolje sa Covicem nego sa Braunom. Naravno Covic ne moze da igra na gostovanjima ovakvim ekipama sa jakim domacim terenom gdje trebas da igras napad pod faulom, ali Braun bi to morao. Mislim, ok, treba da se prilagodi, ali opet frustrirajuce je sada. Dug je put pred nama, ali sreca da se racuni svode na kraju.
Naravno da nije bolje izgledala. I Čović ne može da igra uopšte EL, to nema nikakve veze sa time kakav je protivnok.
Korisnikov avatar
By skeske
Razumijem hajku na lika koji nam je izmedju ostalih igraca donijeo EL, ove godine (znam da je bolno ali taj tatin sin FILIP COVIC nam je donije EL), ali nemojmo osporavati losu igru Lorenca koji se jos uvijek nije prilagodio. Mislim ok, svi svrsavate na poteze kad neko unisti Covica, ali opet, polako.
Korisnikov avatar
By Zex88
Daj Ske ne zezaj..
Ni sam ne veruješ u ovo što pričaš..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer
I ja razumem taj aktuelni spin da je doneo EL ali se primetno zanemaruju činjenice da to protiv koga je doneo nema dodirnih tačaka sa EL nivoom i da je on i u EC bio igrač manje. Meni ne smeta što je sin, neka igra ABA jer za to zaista ima kvalitet, neka ima 20mpg tu i sve ok, za EL nivo nije i to nije pljuvanje to je činjenica. On kakav je dečko, a znamo da je dobar, bi verovatno i sam to rekao.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 124

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]