Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Pon Dec 30, 2024 9:55 am Juče sam gledao prvo poluvreme, posle sam morao da izađem. Baš smo se mučili.
Ma bilo je manje vise rutinski.

Nego, vecerasnja utakmica je ekstremno vazna, ako uspijemo pobijediti bukvalno dolazimo na korak od plasmana u plej in (trebalo bi nam 6 pobjeda iz preostalih 15 kola), a ako izgubimo vracamo se na marginu i nastavljamo grcevitu borbu. Nakon ovog kola ne izlazimo iz Beograda mjesec dana i to bi mogla biti prilika da napravimo iskorak ako nas zdravlje posluzi.
Za ovu utakmicu Daum nije u konkurenciji zajedno sa ranije povredjenim i bolesnim, Petrusev ce igrati iako je isto bolestan.
Ocekujem neke minute ta Brauna i mecap sa Monekeom.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ух..Умало да уприпастимо све.. На +17 смо тако почели да свирамо на обе стране терена..
Прво Коди,па онда ушао Тео,он још гори,па Недовић са својим бравурама..И то све док на 5 игра Шаманић..И почели смо да нападамо кош кад се вратио Хол..

Кенан и Боломбој су нас на крају спасили..Страшно битна победа,али не сме овако да се пада..
Надам се да ће Петрушев оздравити што пре,али делује као да га је грип упропастио и још није близу краја..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:Kakav kos Kenana lol
Mucio se Sferopulos sa njim i Nedovicem, da je imao makar Dobrica da odigra malo na 2.
Mislim da Zvezda 100% igra minimum PO.
Ух,15 кола до краја у никад изједначенијој лиги и ти нас већ ставио у ПО..

Нама сад иде кључни период,не излазимо из Београда..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Brutalno vazna pobjeda. Ovo je ono "ili jesi ili nisi". Moze se reci da smo jaki kao tim, i kada neke igrace ne ide, iskoci neko drugi... Baskonija je zajeban tim, ne predaju se, pokazali su to mnogo puta, mislim da su i Parizu okrenuli veliku razliku. I kad su nas stizali, nije to bilo lose, samo nisu usli otvoreni sutevi i neki ziceri, desava se.....
Sad idemo u seriju utakmica u BG, mnogo vise vremena za trening i odmor. Imamo finu priliku da se ukljucimo ozbiljno u borbu za vrh tabele.
Sledeca 4 kola Pariz, Fener, Monako kod kuce i Makabi u gostima u BG. Ovo kad bi zavrsili sa 3:1 bilo bi fenomenalno... Ali polako, utakmica po utakmica, idemo prvo Pariz.
Korisnikov avatar
By MileBL
Utakmica po utakmica, takmicenje je izjednaceno
Sreca je da imamo sirok roster i stalno drugi igrac iskoci, teski smo za skauting
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]