Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Dobro, Jaka i treba da ide. Za amere se nema para, pogotovo za "debelog". Vjerujem da ima veću stipendiju od Čarlsa, to jest, da je imao, pošto je i on u perfektu, samo se čeka zvanična objava.
Bobi poslije ove sezone maltene može birati gdje da ide, vjerujem da je izabrao uz pomoć Gel-gdina.

Ako Kalina ode, za dobre novce, valja Micova ganjati, valjda neće bacati peškir pod noge Radonji :mrgreen:
Korisnikov avatar
By skeske
Nista Micov, samo neki mladici. :D

Inace, ovako to treba onda da izgleda sledece sezone:
1. pojacanje(brutalno), Jovic, Aranitovic(radanov)
2-3 Lazic, Guduric, Davidovac, Dangubic
3. Kinsi
4. Mitrovic, Tejic, Simanic
5. pojacanje, Cirbes

Kinsi nam je sada prijeko potreban, jer igrace tipa Andersona ne mozemo priustiti.
Plej i centar moraju biti jaki opasno ako zelimo bar koju pobjedu u EL.

Ciljevi, finale ABA, titula KLS i domaci kup. Sve preko je fantazija
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja bih probao nesto ovako.. Dakle,ako Kalinari ide,platiti sta se duguje i polako praviti ekipu bez zurbe..

Prioritet,produzio bih Markusa.. Jovke ostaje kao drugi.. Rebu bih dao u Mzt,a na njegvo mesto bih stavio Aranitovica..

Na poziciji dva,tu pored Laze i Gudure bih trazio nekog Amera koji moze a pokrije i trojku.. Tu bih trosio najvise para.. Tu nam treba BogOtac..

Na tri,Danga i Davidovac,sa tim da bih ovde koristio i tog Amera,a Dangu nekad spustao nize..

Na 4,zna se,ostaju Luka i Teja,dodao bih Simanica umesto Kaplanovica..

Na 5,Svaba i neki Lazmoliki da moze da pokrije i 4/5..Iskopace nam Antonije nekog sa koledza..

Verujem da bi bio dosta jeftiniji tim,a opet dovoljno konkurentan da ravnopravno igra EL i da moze da napadne sve titule..
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Iskopace nam Antonije nekog sa koledza..
Moze vam se kad se bahatite, pa imate para i za DVD player.

Lepo zvuci taj tim, ali sam sumnjicav da ce liciti na tako nesto. Dodatno koliko ovih igraca sto si naveo imaju ugovor sa KKCZBG, a koliko sa FMP/Radnicki. Treba videti na sta ce ovaj razlaz liciti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je samo Davidovac pod ugovorom sa Fmp-om.. Sto se tice tima,to su neke zelje,videcemo.. :)
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije pametno uci u sezonu samo sa dva igraca(npr Wioijams i Jovic) koji mogu organizovati napad, tu nam treba jos jedan kombo bek kao sto je bio Dzenkins, znaci primarna pozicija je dvojka, ali po potrebi da moze ponekad odigrati pleja.
Lazic je po nacinu igre vise trojka nego dvojka.
Takodje mislim da ce Radonja probati naci igraca koji bi kao Kalina igrao trojku po potrebi odigrao i cetvorku, mada za sada ne vidim domaceg igraca sa takvim karakteristikama da bi bio nama dostupan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa pruzimo priliku Aranitovicu,fizicki je on spreman za seniore..
Korisnikov avatar
By MileBL
Aranitovic stavrno izgleda zrelo za svoje godine, samo je pitanje koliko bi on mogao medju seniorima, pozicija pleja je najosetljivije mjesto u timu.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]