Stare teme
By tremi08
POBEDA :) Na jedvite jade sacuvana prednost. Latinovic 19p,6sk, Pecarski 14p,13sk,4as, Marjanovic 16p,4sk. , Uskokovic 10p. :) Zavisi od drugih utakmica da li smo u QF ,ali pobeda nad CG nam garantuje plasman dalje.
By tremi08
Pa solidni su. Najvisi igrac im je 200 tako da Pecarski i Petrusev imaju sansu da izdominiraju opet. Crnogorci dobro sutiraju koliko sam video ,mada mislim da bi trebali lako da ih dobijemo. Pobeda sutra nam svakako donosi prolaz i verovatno 4 mesto,a poraz Francuza od BiH mozda bi nas doveo i na 3 mesto koliko znam,mozda i gresim.
By Bojdo
Suterski su jači od Francuza , a glavna uzdanica je Andrija Slavkovic.
Kao sto reče termi trebali bi dominirati u skoku i poenima u reketu.
Korisnikov avatar
By djokonda
Danas Vulikić dobar na pleju, dosta sigurnije deluje od Uskokovića...Pecarski stvarno odličan na low post-u, ali rad nogu mu je očajan...kod njega je ključno da dogura bar do 210cm i da popravi rad nogu...možda bi mu trebalo ubaciti i trening za borilačke veštine (ili možda latino ples :D ) umesto rada sa loptom...ionako tehnički ima manje više sve što je za centra potrebno (ok preterujem, ali samo da bi ukazao na poentu).
Korisnikov avatar
By Karaburac
djokonda napisao:Danas Vulikić dobar na pleju, dosta sigurnije deluje od Uskokovića...Pecarski stvarno odličan na low post-u, ali rad nogu mu je očajan...kod njega je ključno da dogura bar do 210cm i da popravi rad nogu...možda bi mu trebalo ubaciti i trening za borilačke veštine (ili možda latino ples :D ) umesto rada sa loptom...ionako tehnički ima manje više sve što je za centra potrebno (ok preterujem, ali samo da bi ukazao na poentu).
Ili jednostavno folklor, da veze kolca i Bog da ga vidi.
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:
djokonda napisao:Danas Vulikić dobar na pleju, dosta sigurnije deluje od Uskokovića...Pecarski stvarno odličan na low post-u, ali rad nogu mu je očajan...kod njega je ključno da dogura bar do 210cm i da popravi rad nogu...možda bi mu trebalo ubaciti i trening za borilačke veštine (ili možda latino ples :D ) umesto rada sa loptom...ionako tehnički ima manje više sve što je za centra potrebno (ok preterujem, ali samo da bi ukazao na poentu).
Ili jednostavno folklor, da veze kolca i Bog da ga vidi.
to to...samo ne gluvo glamočko da ne sjebe zglobove
By Bojdo
Francuzi , u ovoj generaciji antitalenti za kosarku, ovo je užaš sto prikazuju, nemaju sut, nemaju igru pod kosevima , ne mogu sa pola metra da poentiraju njihovi unutrasnji igrači . Njihov play je negdje 160... ja ne znam sta su ovo poslali.

Hoard , na Jordan kampu odigrao dobro i odmah o njemu bajke počeli, na ovom prvenstvu nema pojma, a to samo svjedoči koliko su ti Jordan kampovi neozbiljni i smijesni!
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]