Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mnogo mi se svidja kako funkcionisemo kao klub, polako postajemo ono sto sam prizeljkivao.
Stabilan Evroligas sa samo tri stranca i najboljim domacim igracima uz neke klince iz nase skole, ono sto daje ogroman optimizam za buducnost je upravo to sto se polako uspostavlja neki sistem, zna se sta je srce ekipe, polako se njihove buduce zamene ubacuju u vatru i postoji neki kontinuitet.
Guduric ce dogodine biti alfa i omega, kandidat za rising stara Evrolige, Dangubic ce biti jos bolji, Micic ce biti prava zamena za Jovica, Rebic njegova zamena, Simanic ce dobijati sve vise minuta, Luka i Tejic ce verovatno i dalje biti tu, Lazinjo uz klince, mozda i vratimo Sanija..., uz opet dva-tri stranca i nekim dobrim domacim to ce biti mesavina iskustva, talenta, mladosti, srcanosti, sa Radonjom koji vec polako stice status kultnog trenera Crvene Zvezde.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Cijeniš da se Jović neće prodati?
Mene samo sikirada će jednom doći na naplatu ovi legendini podhuvati sa stranicima, šilbovanjem™ i ostalim stvarima, da opet ne bude skuplja pita nego tepsija.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jović po meni ide sigurno i uzimamo lepe pare, skoro kao za Kalinu, kao što sam napisao ostaju Micić i Rebic da vode igru na pleju dogodine. A Čovke se jeste ispalio sa strancima ove sezone ali je u hodu ispeglano na najbolji mogući način, od zarade u top16 i eventualno u top8 ima da kane fina lova, plus prodaja pojednih igrača i eto nas opet u sedlu.

Послато са D2403 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prvo ce igraci videti kakva ce biti nova Evroliga. Ako bude zatvorena, a Zvezda u njoj nece ici Jovic i Cirbes da igraju u Bajernu Evrokup vec ce ostati kod nas da igraju Evroligu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nemamo mi para da platimo Cirbesa, on sledece sezone moze dobiti gde hoce 700-800k, jedino sto mozemo uraditi da trazimo nekog novog Cirbesa koji ce biti spreman igrati za manju platu i igracku afirmacju
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:Nemamo mi para da platimo Cirbesa, on sledece sezone moze dobiti gde hoce 700-800k, jedino sto mozemo uraditi da trazimo nekog novog Cirbesa koji ce biti spreman igrati za manju platu i igracku afirmacju
Moze da ostane kod nas za 500 000 evra, jer ocekujem sledece godine ako dodje do zatvorene Evrolige vecu finansijsku dobit i veci budzet. Ocekujem da cemo igrati sve meceve u Areni, a ni igraci nece biti preterano zainteresovani da idu u timove koji ne igraju Evroligu. Mislim da cemo moci da biramo dosta boljih igraca nego do sada jer ako odemo u zatvorenu Evroligu svi ce hteti kod nas, pa i za 30 % manje plate.
Korisnikov avatar
By Zex88
Realno,navijaci Zvezde niti cene rezultate koje kk pravi,ni trenera. Skoro su mi drugari tvrdili da je za napredak bilo kog igraca zasluzan sam igrac,prethodni trener,a da je Radonjic jedan od najgorih trenera u Zvezdi,a da su sve ove pobede i titule plod kvalitetnih igraca koji su se sami skupili i resili da odigraju kako treba..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By The Answer
Najgori smo od sve dece, realno [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] Veliki je problem kad imaš toliku masu navijača koju Zvezda ima, onda imaš i puno takvih.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]