- Sub Feb 09, 2013 6:50 pm
Bravo za crno-bele momke. Stisli smo konacno na kraju, i konacno smo prelomili jednu utakmicu ove sezone, a nismo dozvolili da odemo u neizvesnu zavrsnicu. Koliko vidim, neki su vec krenuli sa doskocicama sudije pogurale, pustio Zeljko, pustio Novica, pustio Miloje, sto bi rekao Strelac-Zvezda pusta vec 12 godina, i slicno, ali mislim da je ovo veoma zasluzena i znacajna pobeda. Ubedljivo najbolja utakmica na turniru za sada, veoma dobar tim Mege. Cestitke za Bobija, za Micica, i sve mlade momke iz Mege, zaista su odigrali sjajnu utakmicu. Bravo i za nase momke, posebno za Gagulu koji je zaista odlicno odigrao, naravno pohvale i za sve ostale. Cini mi se da smo rezultat u nasu korist preokrenuli bas u trenucima njihovog igranja zone kada je lopta krenula da se spusta na Gagica, a ovaj kao sivonja ugurivao Bobija pod kos, i onda realizovao, ili vracao napolje za Westermana koji je prangijao za tri. Jos jednom, cestitke za nase momke, sta urade u finalu, uradili su!
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.