Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
Bravo za crno-bele momke. Stisli smo konacno na kraju, i konacno smo prelomili jednu utakmicu ove sezone, a nismo dozvolili da odemo u neizvesnu zavrsnicu. Koliko vidim, neki su vec krenuli sa doskocicama sudije pogurale, pustio Zeljko, pustio Novica, pustio Miloje, sto bi rekao Strelac-Zvezda pusta vec 12 godina, i slicno, ali mislim da je ovo veoma zasluzena i znacajna pobeda. Ubedljivo najbolja utakmica na turniru za sada, veoma dobar tim Mege. Cestitke za Bobija, za Micica, i sve mlade momke iz Mege, zaista su odigrali sjajnu utakmicu. Bravo i za nase momke, posebno za Gagulu koji je zaista odlicno odigrao, naravno pohvale i za sve ostale. Cini mi se da smo rezultat u nasu korist preokrenuli bas u trenucima njihovog igranja zone kada je lopta krenula da se spusta na Gagica, a ovaj kao sivonja ugurivao Bobija pod kos, i onda realizovao, ili vracao napolje za Westermana koji je prangijao za tri. Jos jednom, cestitke za nase momke, sta urade u finalu, uradili su!
Korisnikov avatar
By Vuk
Peja napisao:da je novica igrao kao pre godinu dana ne bi partizan ovde imao sta da trazi
Pa jbg, da se je Novica zdrav i utreniran kao pre godinu dana, ne bi igrao u Megi, nego u Realu.
Jel bio prekrsaj na Dangubicu kada je se bacio i promasio sut za tri poena?
Steta za Vizuru navijao sam zbog njih,ali jebiga nije se moglo vise,mada 10 poena nije realno realnije je 5.
Vasilije Micic sjajan,a Marjanovic pokazao da moze da bude makar rezervni centar u aba ligi u nasim ekipama.Dangubic i Lukovic treba da poprave sut,a Krstic i Avramovic su dobri suteri.
Sledece godine u Krusevcu pred vrelom atmosferom uz jos jednog igraca na 4-5 i jednom krilu bice to ekipa za svaki respekt na jadranu
Vuk napisao:
Peja napisao:da je novica igrao kao pre godinu dana ne bi partizan ovde imao sta da trazi
Pa jbg, da se je Novica zdrav i utreniran kao pre godinu dana, ne bi igrao u Megi, nego u Realu.
Ne bi Novica igrao nikad u Realu,osim prva 4 meseca kada im je bio najbolji igrac.Kasnije su idioti i njega i Lavrinovica i Buloka i onog litvanca na beku koji su im nosili ekipu sve ugusili i rasprodali
By skeva
Sudjenje na nivou :?

Gale, pogledacemo indeks korisnosti pa cemo vidjeti ko je koga unistio :)

Mega se prepala na kraju, nisu imali snage za nesto vise, ali bili su ok, bas ok. Novica koliko sam ja izbrojao dao je 7 cistih lopti Partizanu, nije on jos spreman za kosarku...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]