Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa, KOsta magarce. Jel MOguce?
kakav user od covjeka, ipak, svaka cast, izgubio sam u h2h 196-178.
Svaka mu cast, nema price. Imali smo dosta ljudi blizu i preko 200 ovo kolo.
Moj najbolji tim imao 195, trenutno sam 116ti
Korisnikov avatar
By Karaburac
Proklet bio kvazi pravniku.
Tacno sam znao da ces da me usijes za ta tri komada od kad si prvi put izbacio da imas 89 poena, a ja 86.

Za kraj samo imam da kazem. Jebao me Gagic da me jebao, samo ja kreten mogu da imam viziju da ce on indeksno da izbriljira i tako mi donese i pare i poene i status fantazerskog Nostradamusa.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Karaburac napisao:Proklet bio kvazi pravniku.
Tacno sam znao da ces da me usijes za ta tri komada od kad si prvi put izbacio da imas 89 poena, a ja 86.

Za kraj samo imam da kazem. Jebao me Gagic da me jebao, samo ja kreten mogu da imam viziju da ce on indeksno da izbriljira i tako mi donese i pare i poene i status fantazerskog Nostradamusa.
Brate, jbga, uvijek se covjek nesto sjebe. Evo ja sam imao 178 i imao sam dilemu da li Musli ili Gordon, i ja izaberem Musavog....
Jbga, ovako gledano isao bih preko 200 ali sta sad da se kenja, mogao je Jaka i u minusu da zavrsi :)
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
knofimaisetr - ubicatigrova
122 - 135

Eto texe opravdah tvoje poverenje, mozda ne u poenima al kad ne mogu knofija rasnim akcijama, mogu ovako :)
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
ubicatigrova napisao:knofimaisetr - ubicatigrova
122 - 135

Eto texe opravdah tvoje poverenje, mozda ne u poenima al kad ne mogu knofija rasnim akcijama, mogu ovako :)
bravo decko, bravo. Uljepsao si mi dan, samo tako da nastavis. Ipak nisi ko somi
Korisnikov avatar
By milan2904
texxxdrummer " MIlan-Texxx naravno, 2. Osuricu ga.
Marvel-No4 1
Lika-Yopic 2 (znam da je iznenadjenje, ali ja vjerujem u mog druga)
Milanezija-Obilic 1 ko kuca
Ubicatigrova-Joomla 1, ovo sam skroz ostrasceno jer je ubica moj coek
Knofler-Mutinjo 2
Kosta-Gale ahahahahahaha, obojica su mi dragi i obojica su levati. Ipak, 2 na pufnicu
Smije li iko da igra protiv Banjca haha[
FT Milan - Dragons Jedi 191 : 112 :violin: ! Zao mi je sto nisam igao protiv brkatog,ali koliko vidim u svakom slucaju neko drugi mu je pocupao brkove :lol:
Korisnikov avatar
By Lucky
Moze li mi neko objasniti logiku po kojoj BB pravi indekse u 2 kola od povratka vece od prosjeka tokom sezone, a vrijednost mu znacajno opada?
I ovo kolo sam nasao jednog negativca (Vitkovac -1) kao i jednog povrijedjenog (Marko Tomas).
Obzirom na to, 148 i nije toliko lose.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Lucky indeks raste ili opada u odnosu na to koliki mu je bio odredjen na startu sezone. Koliko se secam Bogdan je imao cenu 20, sto znaci da njemu treba prosecan indeks 5 da bi se povratio, a posto je indeksno bio ocajan pre povrede, morace da nabije neku 10+partiju da se izvuce iz opadajuce krivulje...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 105
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]