Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Poska

Prvo, nemas pojma sta je tacno receno. Jel si pricao licno sa Micom? Nisi... Citao si neke insajdere po netu i odatle skupljas informacije, koje mogu, ali i ne moraju biti tacne.
Drugo, mi smo drzavni klub. Samim tim zavisimo od drzavne volje. Znam da se nekima (kao i meni) to ne dopada, ali svako ko misli da mozes biti u sukobu sa drzavom koja ti je vlasnik je u ozbiljnom psihickom problemu. Tako da se odredjena doza ''saginjanja'' mora istrpeti, jbg. Dakle strategija ''grizi jastuk'', ne talasaj mnogo i cekaj da prodje.

Ljudi, zivite u Srbiji, ima ovde mnogo vecih nepravdi nego ovo sto se danas radi Partizanu. Budite spremni na par teskih godina, tako je kako je, ali budite uvereni da ce one proci.

PS sto se samog saopstenja tice, nije to lose odradjeno, prebacila se odgovornost na KSS, odnosno indirektno na FIBU, dakle nije nasa odluka nego smo naterani.
By DonBrodka
Spremite se na dugacak post, ne rezultata i na jedno tavorenje, sa ovom poltronima u upravi... A apartmani se prodaju ako alva....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
I kakve sad tacno veze imaju Pekovicevi apartmani sa KKP? Hocemo da ga opljunemo i za to sto se izbahatio za svadbu?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Provlaci se prica da se ulizuje premijeru zbog toga sto radi na Zlatiboru. Iskreno, ne verujem u to.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa da, logicnije je tako gledati na stvari nego na to da dugujemo toliko da ne mozemo da vratimo i da nam svi sponzori zavise od drzave.
By DonBrodka
A država nas sabotira, a Pekovic im se uvlači jer je zemlju dobio bagatelno... I kad je bio Danilovic, nismo imali sponzore, ali smo imali čemu da se nadamo...

Korisnikov avatar
By djordjino94
Ocekivan epilog, dok je Srbija ovakva i sa ovakvim rezimom, drugacije i nije moglo biti.
Oni su uzeli apsolutnu vlast u svemu i svacemu, a on bolestno isfrustriran da naplati sve ove godine bola.
Necu ni da pominjem imena "nasih" koji su mu se uvukli i briga ih za klub. Politicare razumem, to su (ne)ljudi bez lica, morala, dno... ali se ne mogu nacuditi plejadi, do sada sam mislio, velikih ljudi koji su nosili sveti dres i koji je od njih napravio velike igrace.
Zato i ne razumem ljude koji kritikuju Peka, jedino se on prihvatio nezahvalnog posla, da li je mogao bolje... mozda. Ipak, ja sam mu zahvalan i na ovom ne malom trudu svake vrste, svasta je moglo biti.
Ja nisam mazohist i na jos vecu srecu crveno-beo, znam kako mi se zove klub, na kojoj je adresi, sta je osvojio, isplatice ono sta duguje i bice onaj stari, pre ili kasnije... necu valjda protiv svog kluba.
By DonBrodka
A Zvezda je vratila sa Čovićem 16 miliona, kad bi se zezali... Osnovni problem je sto vlast hoće tal od svih, Dule i Saša su pare nosili na svoju stranu i oni to nisu kontrolisali, sada su normalno sa operacijom Čajetina sve to doveli u red...

Korisnikov avatar
By djokonda
Ja mislim da nije došao Peković Partizan ne bi imao uopšte ekipu. Ovo su godine preživljavanja i to je to.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 178

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]