Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Samo da još jednom napišem da je skandal otpuštanje ljubitelja opojnih sredstava.
Laziću i Simonoviću treba skresati minutažu na nivo gdje će biti upotrebljivi.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Simon treba da igra makar 20 minuta i da mu se da lopta, a ne da coskari dok loptu tapkaju iliti drkaju do neizmoglosti Jovic, Kinsi, Miler, Micic.
Lazica ne treba ni pustati da igra vise od 10 minuta. Ne zna nista. U odbrani ove godine smo ocajni, a i on se tu uklopio u sivilo. U napadu nikada nista nije ni znao sem da ponekad ubaci trojku iz coska.
Korisnikov avatar
By Zex88
Simonu da se da lopta..HHaHha...

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By rudonja
Ne znam da li da otvorimo u ovom subforumu jednu zakljucanu temu samo za linkove sa strimovima. Jbte ja od prvog takodje nemam SK.
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:Guduric treba da pocinje u petorci, a Lazic da ulazi s vremena na vreme, a ne suprotno.
+1000 Mnogo smo limitirani u napadu sa spoljnom linijom Jovic,Lazic,Simon..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Lepus
Sto se vanjske linije tice, mislim da ni Radonjic jos nema jasnu sliku kako da raspodijeli minutazu. Previse je tu igraca da bi svi igrali. Moje misljenje, Simonovicu i Lazicu smanjiti minutem, i to drasticno. Ono sto mene brine vise je da li Jovic moze iznijeti teret i ulogu prvog playa?! Ja se nadam da moze. Elem, Stimca ne bih komentarisao.

Sto se tice EL, ja bih to iskoristio za uigravanje spoljnih igraca. Ako uspijemo nesto napraviti, odlicno, ako ne, ne treba praviti neku dramu od toga. Vjerujem da ce nama sezona stati u polufinalne utakmice. U eventualno finalu mislim da nas niko ne moze dobiti na tri dobijene.
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Guduric treba da pocinje u petorci, a Lazic da ulazi s vremena na vreme, a ne suprotno.
To sam i ja pisao posle Cedevite, bio je odnos 20- 10 u minutima za Lazica, ja sam bas rekao da treba suprotno i sinoc je tako i bilo, Lazic je igrao 10 min a Guduric 20

Sad dal je to bio garbage time ne znam, videcemo vec na sledecoj utakmici
Korisnikov avatar
By MileBL
Pred Radonjom je pravi domaci zadatak da uigra tim za finis sezone, sto se tice Lazica, ja mislim da je najveci problem kada on igra zajedno u petorki sa Simonom, jedno vreme je to funkcioniralo jer bukvalno nije imao ko drugi igrati ali vec sada dolazi vreme da se nesto promeni, Treba imati uvidu da su Lazic i Simon jos uvjek najcvrsci defanzivci, ne mozemo ih se odreci, bojim se da cemo imati problema sa fizicki jacim trojkama, samo njih dva to mogu braniti. Kinsi i Danguba mogu igrati na trojki ali njih bi vise cuvao za napad.
Organizaciju igre moramo krojiti oko Jovica, Micica, Kinsija, Dangubica i Gudurica, znam da sve to mrsavo izgleda ali boljih igraca nemamo, ponekad mozemo igrati sa Kinsijem i Dangubicem na trojki kako bi jos bolje napadali, sve zavisi od protivnika.

@ Lepus
sto se tice Jovica, mislim da nasi rizikuju sa njim kao sto su prosle sezone dali veliki prostor Kalinicu, mozda imaju neku plan za prodaju pa otuda toliko vjere u njega i dovodjenje slabijeg igraca na njegovu poziciju iako se vjerovatno mogao naci i bolji.
Sto se tice Stimca, mislim da su se za njega odllucili zbog u tom trenutku broja stranaca u timu, njegove cijene i slicnosti sa Cirbesom jer kontam da imaju plan ako ga implementiraju u tim da bi mogao ostati i sledecu sezonu.
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]