Stare teme
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Mikoni napisao:
Nookie napisao:Ma vecina kosarkasa ti igra basket tokom leta. Na Zvezddaru je jedno vreme redovno dolazio Milko Bjelica,u Budvi sam gledao Krstovica kako igra(inace delovao je ko Jordan licno)....Kuzmanovic je dolazo kad sam bio klinac na Karaburmu....nista cudno
Krstovic me je na adi tako zalepio da jelopta do centra odletela. Ja trazio silaznu putanju, pederski :) Pikali su on i Vasic. Svratili su u prolazu, u bermudama, plitkim patikama..odbijao sam se od njega. Nedovic je znao svracati na zvezdaru, protiv ljube vidacica sam par puta odigrao, kad je vec bio u penziji.
Nedović je znao da svrati na teren Studentskog doma Karaburama. Ja kad sam ga zatekao nije želeo da igra, samo je šutirao na jedan od koševa sa nekim drugarom i na naše moljakanje zakucavao. Inače videti pokrete profi košarkaša na terenu za basket je neverovatno. Džordan lično, što rekoste.
Korisnikov avatar
By Ćomi
Jef Costello napisao:
Mikoni napisao:
Nookie napisao:Ma vecina kosarkasa ti igra basket tokom leta. Na Zvezddaru je jedno vreme redovno dolazio Milko Bjelica,u Budvi sam gledao Krstovica kako igra(inace delovao je ko Jordan licno)....Kuzmanovic je dolazo kad sam bio klinac na Karaburmu....nista cudno
Krstovic me je na adi tako zalepio da jelopta do centra odletela. Ja trazio silaznu putanju, pederski :) Pikali su on i Vasic. Svratili su u prolazu, u bermudama, plitkim patikama..odbijao sam se od njega. Nedovic je znao svracati na zvezdaru, protiv ljube vidacica sam par puta odigrao, kad je vec bio u penziji.
Nedović je znao da svrati na teren Studentskog doma Karaburama. Ja kad sam ga zatekao nije želeo da igra, samo je šutirao na jedan od koševa sa nekim drugarom i na naše moljakanje zakucavao. Inače videti pokrete profi košarkaša na terenu za basket je neverovatno. Džordan lično, što rekoste.
Тако сам и ја мислио да ће Синовец да направи шоу овде у НС, дечко није могао да пробије баскетанера који га је чувао... Буквално је дао један поен од њихових тринаест. Морам признати, само један њихов меч сам одгледао, али с обзиром да сам мислио да ће он бити на ширем списку за репрезентацију, очекивао сам да кида и на баскету.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
10 dana pred dolazak u Radnicki Sinovec je jos bio u Metalcu i Stepandic trener Metalca ih je doveo na teren Radnickog Zorka u Sabac da trci i treniraju.Vecina igraca je zabusavala i skracivala deonice.Mi smo dosli da igramo fudbal,ali je teren bio zauzet pa smo sacekali 15 minuta.Od igraca smo poznali Sinoveca i par njih je pocelo da ga vice,a on je dosao uzeo nam fudbalsku loptu i razmenuo par pasova sa nama.Ima dobar pas petom.
Vidi se da je Sinovec dobar i raspolozen momak
Korisnikov avatar
By Ćomi
Igokea odustala od kvalifikacija za EL. Kolike su šanse da Radnički dobije pozivnicu?
Po meni, EL će se ponovo pokazati kao bahata za lovom i pozvati neki bogati klub (Nemačka, Ukrajina, Francuska...). Jedva su dočekali ovu vest.
Korisnikov avatar
By Ćomi
Karaburac napisao:Comi RKG je izduvao i za evrokup, otkud im sanse za Evroligu?
A znam, ali sam popizdeo zbog Igokee. Meni prvo nije jasno ako je već ABA merilo rezultata za Evropu, zašto su oni tako izduvali. Ali nebitno, i da je RKG obezbedio ABA, opet ne bi dobio tu pozivnicu, to mi je bila poena (pljuvanje po EL i po ĐB) :D
By Edibledi
Gaja napisao:Jeste dobar momak ali zivot ga nije mazio. :roll:

Evo malo spama :dance: Kome se ne svijda on je gej.Dominacija :character-beavisbutthead:

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Изгледа да је онда 90% форумаша геј.

Кажу моја деца: Коме се свиђа он је геј!
Korisnikov avatar
By Nookie
Sta ste se uspavali Kragujvcani? :D :D Imate li bilo kakve informacie iz prve/druge ruke?? Smesi li vam se Jadran ili...??
By kosta76
Moguce da ce Radnicki upasti na Jadran ali ne za par dana tj. ne verujem da ce sve biti do 5 jula. Dace im ovi iz ABA jos neki rok, pa jos neki...i tako ce da curi vreme. Vosa ce da cinculira do kraja i onda objavi ono sto vec sada znaju, da nemaju kapacitet za Jadran. Zeznuto je jer Radnicki nece jos dugo znati za koje takmicenje da formira tim a uvek postoji opcija da ovi iz ABA ubace nekog iz druge zemlje.....Kada ti jave u 5 do 12, treba onda formirati budzet i sastaviti tim za jako kratko vreme...Zajebana situacija
U medjuvremenu ce tim Radnickog debelo da se ospe....
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 223

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]