Stare teme
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Gledam nešto raspored do kraja. Ima Cedevita gdje da izgubi do kraja, kao i Budućnost, kao i mi. Biće tu još tumbanja na prva tri mjesta.
Takođe, Cedevita je u strašnoj seriji i kontinuitetu forme. Moraće neki pad da se desi.
Mi ako se još malo složimo, u šta ne sumnjam, i dalje držimo ključeve svega kod sebe. Za mjesec dana ćemo izgledati mnogo bolje, siguran sam.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma uzimamo mi ovo, skoro svaki poraz koji smo doziveli u ABA je direktna posledica prethodnog meca u Evroligi, tako je bilo i sad, imali smo tezak poraz u Istanbulu i momci su bili fizicki i psihicki istroseni, Cedevita jeste takodje igrala Evroligu ali je dozivela ubedljiv poraz na svom terenu a mi smo izgubili na jednu loptu u gostima protiv favorita grupe, videcemo u plej ofu kada budemo sveziji, uigraniji i kompletni u rosteru ko je najbolji a ja sam siguran da smo to mi.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne odgovara nam Fener nimalo, mozda ce malo biti kraci u rotaciji zbog Slukasa ali se vratio Hikman koji jos uvjek nema veliku minutazu, tu imamo malu sansu ako stisnemo Diksona da im razbijemo organizaciju napada, mada jos uvjek tesko da imamo resenja za Datomea, Veslog i Juda.
Jedino da se uzdamo u Pionir i da se ponovi ludnica kao protiv Reala, Himkija i Bajerna
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 329

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]