Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
MILOS OBILIC napisao:Zaustavite bre ovog Gagica vise.Koliko covek samo izvodi slobodnih???
Dominira Gagula!
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:Antoine - ne vidi se ova prva slika :(

Hahah, stavio bih ovu sa Raškom i Bobijem, ali zavisi od Dejana za šta se odluči.
A što da stavljaš, Gagula je urnisao Bobija u direktnom duelu 1 na 1...

Nego, baš seru sudije, nek puste isti kriterijum...Onom malom Rebiću (ili kako već) ne sude korake, onda izmisle korake Gordani... Ajd razumem da Bojiću junioru ne smeju da sude četverokorak u kontri...ali baš seru...

EDIT:KURVO SUDI SAD VASI LIČNU U NAPADU ZBOG ODGURIVANAJA BB... Jebo mater...
Poslednja izmena od Kure u Sub Feb 09, 2013 6:25 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Kure napisao:
Gale napisao:Antoine - ne vidi se ova prva slika :(

Hahah, stavio bih ovu sa Raškom i Bobijem, ali zavisi od Dejana za šta se odluči.
A što da stavljaš, Gagula je urnisao Bobija u direktnom duelu 1 na 1...

Nego, baš seru sudije, nek puste isti kriterijum...Onom malom Rebiću (ili kako već) ne sude korake, onda izmisle korake Gordani... Ajd razumem da Bojiću junioru ne smeju da sude četverokorak u kontri...ali baš seru...
A Gagic ne silazi sa slobodnih bacanja.Sad kad Vizuru krenu trojke gotovi ste.
Korisnikov avatar
By Gale
Kakva asistencija Micića, maaaajkooo moja :clap: :clap: :clap:

Fakat Gagula dominira, ta stvar sa avatarom više nije tako jasna kao u prvom poluvremenu...Kao što sam vam i rekao :D
Korisnikov avatar
By Vuk
Gale napisao:Kakva asistencija Micića, maaaajkooo moja :clap: :clap: :clap:

Fakat Gagula dominira, ta stvar sa avatarom više nije tako jasna kao u prvom poluvremenu...Kao što sam vam i rekao :D
Dobijas opkladu u najavi! Ja mislim da je Gagula iznudio minimum dva Bobijeva faula?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 53
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]