Stare teme
By Edibledi
Чудно ми је да Безбрадица није позван за Б селекцију?!?
Позвани су на његовој позицији Đorđe Majstorovic (Helios), Nikola Silađi (Vršac), Aleksandar Marelja (Mega Vizura).
Korisnikov avatar
By Jomer
Moneymaker napisao:Aljoša je već 5 dana znao da će biti priključen budući da se sam ga često viđao u kraju u kome živi skoro svaki dan..Kada mi je dečko,koji je inače veoma dobar i pametan mladić,pričao o Mijatoviću i ostalim stvarima u košarci nije mi bilo dobro :roll:
brate pisi sada kad si nam zagolicao mastu :D , ja znam da pare od KKP video nije do dana danasnjeg ;)
By Moneymaker
Jomer napisao:
Moneymaker napisao:Aljoša je već 5 dana znao da će biti priključen budući da se sam ga često viđao u kraju u kome živi skoro svaki dan..Kada mi je dečko,koji je inače veoma dobar i pametan mladić,pričao o Mijatoviću i ostalim stvarima u košarci nije mi bilo dobro :roll:
brate pisi sada kad si nam zagolicao mastu :D , ja znam da pare od KKP video nije do dana danasnjeg ;)
Preko PP..Pa ko bude želio i njemu ću.Ne bih javno dečka da ofiram
Korisnikov avatar
By Karaburac
Edibledi napisao:Чудно ми је да Безбрадица није позван за Б селекцију?!?
Позвани су на његовој позицији Đorđe Majstorovic (Helios), Nikola Silađi (Vršac), Aleksandar Marelja (Mega Vizura).
Huskic je isto vise 4 nego 5.
Korisnikov avatar
By Lepus
[hidden]Dosao sestri da kupim kartu na autobuskoj stanici u BL, i vidim na salteru stoji momak u duksu Srbije. Skontam da je Todorovic. Pitam ga, sta bi, sto je napustio pripreme. Rece da nisu mogli da mu srede papire i da zato nece moci igrati.[/hidden]
Poslednja izmena od Lepus u Čet Jul 03, 2014 10:48 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Veliki udarac, polagao sam velike nade u njega na ovom prvenstvu. Mada, kako ga je Kasapin koristio na ovom turniru mozda je i bolje da ne ide. Bar se nece decko nervirati sto je rezerva Potu :roll:
Korisnikov avatar
By Jomer
kad ce ovaj da objavi konacan spisak, za 4 dana igramo prvu utakmicu na EP

edit slova
Poslednja izmena od Jomer u Pet Jul 04, 2014 3:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Jomer
04.07.2014. Kontrolni meč mlade reprezentacije: Srbija – Švajcarska 81:38

U jednoj od poslednjih provera pred početak Evropskog prvenstva koje se od 8. do 20. jula održava na Kritu, mlada reprezentazacija Srbije večeras je u dvorani “Šumice” u Beogradu rutinski savladala selekciju Švajcarske. Izabranici selektora Dejana Mijatovića ostvarili su ubedljiv trijumf od 43 poena prednosti i još jednom dokazali da su u dobroj formi pred početak kontinentalnog šampionata:
Srbija U20 – Švajcarska U20 81:38 (21:11, 19:5, 18:13, 23:9).

SRBIJA U20: Đorđević 6, Novak 14, Pot, Rebić 2, Jaramaz 5, Dobrić 2, Babović, Janković 8,
Kaplanović 5, Tejić 8, Šalić 16, Andrić 8, Aranitović 7.

ŠVAJCARSKA U20: Kostić 5, Botuna, Apovu, Hoča 4, Volfisberg, Verga, Hač, Šitenhejm, Lopez,
Anibir 5, Madiemba 5, Kotur 19.
kss.rs
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 40
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]